Jako, że ujmują mnie klimaty takich forów to dołączę na chwilkę do użytkowników.
Wiecie takie zdanka co płyną gdzieś przez palce z głębi, dobre to jest, surowe często, ale pożyteczne, ktoś odwala samokształcenie za człowieka..
Ogólnie nie płynie we mnie artyzm, a to forum dla ludzi nim wypełnionym. No tak na chwilę wpadłam.
Uzębienie kompletne, kończyny wszystkie. Zero marzeń związanych z pisaniem. Starczy.
Dobry, drodzy współużytkownicy.
5
Tak, czas na tracenie wiary we własne możliwości jeszcze przyjdzie.
Całkiem niedługo...
tylko tu trochę dłużej zabawicie.
Czółeńko!
Całkiem niedługo...

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
6
#agree
Prosze, tu plastikowe dłutko i kawałek zbocza, chce tu do rana widzieć Weberowską wersje światowidza. Ala rushmore. Dobry Khaaczorek! <głaszcze po kolczastym łbie>
Ja ide wyprowadzić Khaaczora na spacer, poaportuje kmiotków.
- Dobry Khaaczorek! <głaszcze po kolczastym łbie>
I karmienie odrazu będzie. Chodź Khaaczorek.
Witam i pozdrawiam!
Prosze, tu plastikowe dłutko i kawałek zbocza, chce tu do rana widzieć Weberowską wersje światowidza. Ala rushmore. Dobry Khaaczorek! <głaszcze po kolczastym łbie>
Ja ide wyprowadzić Khaaczora na spacer, poaportuje kmiotków.
- Dobry Khaaczorek! <głaszcze po kolczastym łbie>
I karmienie odrazu będzie. Chodź Khaaczorek.
Witam i pozdrawiam!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
10
Czemu tak przyziemnie? Może i nie ma odwrotu ale to nie ścieżka, tylko raczej
prześladowca co śledzi moje kroki. Ani on nie chce zboczyć z raz obranej drogi ani ja. W
zwykłych okolicznościach co prawda istniała by szansa na wpakowanie złego za kraty,
niemniej ten pozostaje nieuchwytnym.
No, a tymczasem gdy idę z nim lasem:
Mam kilka pytań, to dobre miejsce na umieszczanie ich w nadziei, że otrzyma się odpowiedź?
prześladowca co śledzi moje kroki. Ani on nie chce zboczyć z raz obranej drogi ani ja. W
zwykłych okolicznościach co prawda istniała by szansa na wpakowanie złego za kraty,
niemniej ten pozostaje nieuchwytnym.
No, a tymczasem gdy idę z nim lasem:
Mam kilka pytań, to dobre miejsce na umieszczanie ich w nadziei, że otrzyma się odpowiedź?
11
Pytaj, witaj, na chwilę na lata 
Widziałam, chociaż sama jestem tu krotko, że byli tacy co sobie poszli ale po jakimś czasie wrócili - widocznie to forum tak ma
Zuz

Widziałam, chociaż sama jestem tu krotko, że byli tacy co sobie poszli ale po jakimś czasie wrócili - widocznie to forum tak ma

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat