Czesia

1
Jako, że ujmują mnie klimaty takich forów to dołączę na chwilkę do użytkowników.

Wiecie takie zdanka co płyną gdzieś przez palce z głębi, dobre to jest, surowe często, ale pożyteczne, ktoś odwala samokształcenie za człowieka..

Ogólnie nie płynie we mnie artyzm, a to forum dla ludzi nim wypełnionym. No tak na chwilę wpadłam.

Uzębienie kompletne, kończyny wszystkie. Zero marzeń związanych z pisaniem. Starczy.

Dobry, drodzy współużytkownicy.

2
Witaj.

Ja też nie mam marzeń z pisaniem.

Prędzej cele. Gdy do nich dojdę zacznę myśleć o marzeniach.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Oj, ludzie, więcej wiary w siebie! Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

5
Tak, czas na tracenie wiary we własne możliwości jeszcze przyjdzie.

Całkiem niedługo... :twisted: tylko tu trochę dłużej zabawicie.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
#agree

Prosze, tu plastikowe dłutko i kawałek zbocza, chce tu do rana widzieć Weberowską wersje światowidza. Ala rushmore. Dobry Khaaczorek! <głaszcze po kolczastym łbie>

Ja ide wyprowadzić Khaaczora na spacer, poaportuje kmiotków.

- Dobry Khaaczorek! <głaszcze po kolczastym łbie>

I karmienie odrazu będzie. Chodź Khaaczorek.

Witam i pozdrawiam!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

8
Witaj:))

lex_lex pisze:Jako, że ujmują mnie klimaty takich forów to dołączę na chwilkę do użytkowników.

Na chwilkę? Cóż to ma znaczyć? Z tej krętej drogi nie ma powrotu, pamiętaj:))
wyje za mną ciemny, wielki czas

9
Zgadzam się z Ollarsem, ale nie do końca. Kręta droga doprowadziła nas do tej pięknej sali bez okien, a drzwi, które przed chwilą zamknełaś, mają tylko jedną klamkę. Z zewnętrznej strony. Witaj w Domu Wariatów.

10
Czemu tak przyziemnie? Może i nie ma odwrotu ale to nie ścieżka, tylko raczej

prześladowca co śledzi moje kroki. Ani on nie chce zboczyć z raz obranej drogi ani ja. W

zwykłych okolicznościach co prawda istniała by szansa na wpakowanie złego za kraty,

niemniej ten pozostaje nieuchwytnym.

No, a tymczasem gdy idę z nim lasem:

Mam kilka pytań, to dobre miejsce na umieszczanie ich w nadziei, że otrzyma się odpowiedź?

11
Pytaj, witaj, na chwilę na lata :)

Widziałam, chociaż sama jestem tu krotko, że byli tacy co sobie poszli ale po jakimś czasie wrócili - widocznie to forum tak ma :D

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”