Przedstawiam się.

1
Otóż nie zapoznałam się z regulaminem - mój błąd i od razu wstawiłam fragment opowiadania, bardzo przepraszam.

Witam forumowiczów!

Jestem MadiS. Uczęszczał do liceum ogólnokształcącego.

Wręcz ubóstwiam książki i właśnie dlatego tu jestem. Właśnie czytam sagę pani Meyer, i napalam się na pana Coelho. Bardzo lubię jego książki.

Co by jeszcze napisać? Hmmm. Może jakieś pytania? Jestem otwarta na wszelkie pogaduszki dotyczące książek, powieści etc.

Pozdrawiam cieplutko!

2
(Wręcz ubóstwia książki. Hmm. Też bym coś zjadła. Chociaż parę karteczek. Tak lubię drobny druczek. Najbardziej smakują mi akapiciki i inicjałki. Mniam.) Witam Cię MadiS! Czuj się jak u siebie. Tu też nie ma gdzie usiąść.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

3
Witaj.

Rozgość się.

Nie odbieraj zaproszenia na poligon. Niech zostawią awizo, a ty odwiedź mnie w moim domku. Tym koło lasu, jedynym poza murami zamku.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Ja tam się na pana Coelho nie napalam.

Mało ma gość włosów. A wiedz, że włosy palą się najfajniej!

Dlatego też, nie napalam się na niego.

Nie chcesz zaproszenia na poligon? Ok. To słuchaj Weba i nie przyjmuj go.

<odwraca się, wyciąga gruby szmal, płaci dwóm wielkim chłopiskom>

Prędzej czy później sama się do nas zaciągniesz(czyt. zostaniesz zaciągnięta)

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Tym koło lasu, jedynym poza murami zamku.

Coooo? A kto pierwszy miał domek na skraju na lasu? No, kto?

Ja, proszę Pana Webera. Ja. Nawet na moim profilu jest napisane: chatka na skraju lasu. I skraj lasu nie jest bynajmniej w obrębie zamku. Ot, co chciałam powiedzieć, poza:

Witaj.

:)

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Wybacz Zuz, zapomniałem, że i Ty masz tam domek.

Ale mój jest po drugiej stronie tego lasu, tam gdzie nikt o zdrowych zmysłach się nie zapuszcza :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Witam gorąco. Niektórzy uważają pana Coelho za grafomana, aczkolwiek trzeba docenić ilość samokrytycyzmu jaki musi mieć sam do siebie, będąc jednocześnie pisarzem i krytykiem literackim.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

9
Nosz, a moje Poletkowo? Dopiero wczoraj naprawiałem dach. Cóż to za straszne rzeczy Web opowiadasz - że niby huragan porwał do krainy Oz czy jak? Lece, musze to sprawdzić :/

Witay, wybierz sobie jakis wolny biały pokój i zdaj klamke do recepcji. Miłego pobytu!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

10
Dzięki za ciepłe przywitanie.

Mam nadzieję, że mocno się zżyjemy i nasza współpraca przyniesie efekty.

W końcu książki to coś co nas łączy ;)
"Historia wolnego człowieka nigdy nie jest pisana przez przypadek, ale przez wybór – jego wybór."

Dwight D. Eisenhower
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”