Wojciech

1
Napisałbym tradycyjne "witam", ale to nie ja jestem gospodarzem, więc nie mam takiego prawa. Zatem - dzień dobry / dobry wieczór. Nazywam się Wojtek i właśnie kończę trzecią klasę liceum ogólnokształcącego o profilu humanistycznym. Czasem ludzie mówią, że skoro mam jakiś profil, to nie jest to LO. Cóż, ja tylko podaję informacje, zapisane w papierach placówki.

Interesuję się historią i literaturą - ogólnie, nie faworyzuję jakiejś konkretnej epoki, czy gatunku. Poza tym, nie potrafię żyć bez muzyki - głównie słucham różnych odmian rocka oraz muzyki filmowej i poważnej.

3
nie potrafię żyć bez muzyki
to ja Ci poGram :-) Albo pośpiewam. Witaj więc Wojciechu! Za lasem jest pagórek, tam mamy taką skromną kapelę. Przyjdź wieczorem, tylko uważaj na doły, które ciągle kopią podstępni i mało utalentowani kmiotkowie na poligonie.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Jeśli chodzi o szkołę, miałam podobnie jak Ty - uczyłam się w liceum ogólnokształcącym w klasie o profilu dziennikarskim, niektórzy ludzie też nie potrafili tego pojąć ;) Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

8
Widzisz! Widzisz! A poligon nie jest ogólnokształcący!

Tam się kształcić w jednym kierunku = kopanie i różne sposoby umierania.

Wpadnij się zapisać!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

9
Wojciech! Co za piękne imię!... <rozmarza się>

Witaj

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
ODPOWIEDZ