Cześć.

1
Witam wszystkich, przedstawić się trzeba...? Ah, trochę kurtuazji na pewno nie zaszkodzi.

Aktualnie studiuję w Warszawie, chyba nie najgorszym z miast. Pisać zacząłem od niedawna, to znaczy już kiedyś próbowałem ale kiedy to było. Do tego, nie wiedzieć czemu, opowiadania wychodzą dłuższe niż kilka stron. Co do ich jakości to już sami ocenicie. Poza tym lubię czytać książki, słuchać muzyki i to co tam jeszcze robią w miarę nienormalni ludzie. Fabulary też nie są mi obce, choć dawno nie grałem.

Nie wiem co więcej? Może kiedyś dopiszę.

2
Witaj.

Rozgość się, poczęstuj herbatą, a ciepłe kapcie dostaniesz później.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie i zapewniam, że Warszawa jest całkiem fajna... mimo wszystko...
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Nie wierzę własnym oczom!

<przeciera gały jeszcze raz, dla pewności>

Lan powiedziała więcej niż "witam serdecznie"!?

O! Na brodę Moradina!

Aż mnie zatkało, więc powiem ci tylko:

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Wiosna przyszła, to pewnie dlatego.

Co do Warszawy. Nie mówię, że jest zła, broń Boże, tylko może trzeba ją odkryć na nowo?

7
Ja u siebie widzę wiosnę przyprószoną wprawdzie delikatna ale jednak warstewką śniegu :D . A tak wogóle to cześć .
żyć wedle chęci lub wcale nie żyć .

10
to ja w takim razie przejme w tym przypadku schede po Lan.

Witam serdecznie.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

12
Zatem otrzymujesz kryptonim "Wiosen".

Na poligon rekrucie! Gorin napewno będzie chciał sprawdzić dlaczego wywołałeś taki takie zainteresowanie u Imperatorowej.

Go Wiosen, questions awaits.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”