Witam

1
Witam z zielonej wyspy .Jestem skromny czlowiek ktory probuje cos tam skrobac wierszem jak i opowiadaniem .Jak bedzie ciezko powiedziec ale pisanie uspakaja.Jako piszacy mam jedna slabosc jestem dyslektykiem,dysortografem:)Ma to swoj plus lamiesz wszystkie zasady tworzac.

Pozdrawiam

A.Σ

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
o!

Jest nas dwóch.

I zanim jeszcze zaczną nas torpedować, że to zwykłe lenistwo - pff - witay

Ja łamię wszystkie zasady nawet śpiąc.

Pozdrawiam, poligon zaraz do Pana podejdzie (wszakże myśmy lenie :D)
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

4
Tak, wszyscy leniwi. Też bym się chciał polenić. Ale służba nie drużba!

Poligon wzywa cię! Mogę ci dać ulotkę, ale... w sumie to po co ci ona?

Wstąpić i tak musisz, bez wykrętów. My nie wojsko polskie, przyjmujemy nawet takich z podwyższonym cholesterolem!

Czekam na miejscu!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
A studentom na moim wydziale wmawiają, że jeśli jest się dyslektykiem, to lepiej zrezygnować z tego kierunku. I wcale nie studiuję polonistyki!

Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”