Witam :)

1
Jakiś czas temu zacząłem pisać opowiadania i gdy tylko trafiłem na tę stronę wiedziałem, że to coś czego od dawna szukałem :P Zarejestrowałem się i teraz chcąc dopełnić obowiązku przedstawiam się forumowiczom.

Mam lat prawie 16 i w tym roku kończę gimnazjum. Mieszkam w Bydgoszczy, zainteresowania raczej standardowe: filmy, muzyka, książki (szczególnie fantastyka)... no i jako, że nie mam już pomysłu co dalej napisać, to kończę :)

2
Bastion Fantastów rośnie w siłę!

Z tejże racji pominąłbym Cie przy rekrutacji na poligon, ale widzisz - ktoś musi ów(BF) zbudować. A ja, cóż.. śmieci musze wynieść. O tak, to mi chwilę zajmie, tymczasem..

witay!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Święta racja Bartosie!

Bastion rozwija się z minuty na minutę i trzeba nam rąk do pracy.

Jesteś fantastów Agaker, więc poczuj się w obowiązku budowy bastionu.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
A po co od razu odgradzać się murami? ;) Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

6
Bastion bastion, ciągle o tym gadacie a tu nawet fundamenty nie są wykopane jeszcze!

Przyszedł nowy transport szpadli... to jest... łyżek. Ktoś zdefraudował fundusze i poszedł sobie niby to śmieci wyrzucać a tak naprawdę dwupłatowcem według projektu Leonarda da Vinci poleciał na Money Pit raj podatkowy zakładać... :P

Witaj, witaj. Chodź, nie bój się. Nie gryziemy.

Taki żart. Na początek. Dla rozluźnienia.

Zuzanna
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”