Witam wszystkich.
Jestem dwudziestoczteroletnim studentem interesującym się literaturą, dobrą muzyką, oraz asg.
Zalogowałem się na forum celem zweryfikowania umiejętności.
Pozdrawiam serdecznie!
3
mijabi pisze:Witam pieknie!
Aj, tak mało o sobie...? A ta dobra muzyka wg Ciebie to jaka konkretnie? Phi...

A dobra muzyka to dla mnie dość szeroki przedział zawierający w sobie dokonania wykonawców od trip hopu, acid jazzu, ambientu, i rocka progresywnego, do dub stepów, drummów, chilloutów, i wszelkiego rodzaju zespołów gitarkowych z członem -metal- w nazwie.
Jak widać rozstrzał jest dosyć spory

6
wiedziałam, metal black metal, death metal, norwegian industrial new metal... and loungetrip hopu, acid jazzu, ambientu, i rocka progresywnego i wszelkiego rodzaju zespołów gitarkowych z członem -metal- w nazwie

Witaj.
Gorin, może urządzimy kapelę poligonową, co? Żeby nam przygrywała w deszczu, gdy gromy dookoła walą a kmiotkowie kopią umocnienia oraz rowy melioracyjne pod osłoną nocy? Jak myślisz?
Zuzanna
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
7
Gruchot łamanych kości, szczęk metalu o kamień, wrzaski torturowanych kmiotków...aaach, to muzyka dla moich uszu.
Ale jak chcesz Zuz, to możemy kapelę powołać - without problem.
A ty na poligon!
Czółeńko!
Ale jak chcesz Zuz, to możemy kapelę powołać - without problem.
A ty na poligon!
Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!