1
Witam ;)

Pisząc o sobie czuję się dziwnie, choć na co dzień należę do odważnych osób. Pomimo przeżytych 17 lat nie posiadam za wielkiego doświadczenia. Na początku pisałam dla siebie, potem dla przyjaciół wysyłając im swoje wiersze na gg ;) piszę jedynie wiersze, często pesymistyczne i smutne, bo czasem takie właśnie jest moje życie. Staram się dużo czytać i nawet mi to wychodzi lubię dobrą muzykę i romantyczny film. Typowa kobieta :) Pozdrawiam

2
Ależ się rozpocznie wojna :D druga Arianna xD

Ja niby ambasade prowadze, ale ze względu na bezpieczeństwo państwowe (Poletkowa) odmawiam azylu :) nie mnie ze wśkiekłą Arri zaczynać.

hmm, w tym pojedyńczym wypadku poligon nie jest potrzebny ;)

witay!

Arri edit: Jak to jest, że pamiętasz, że Arri ale piszesz Arianna? :P -> Arrianna :)
Ostatnio zmieniony śr 01 kwie 2009, 21:29 przez Bartos Woodmoon, łącznie zmieniany 1 raz.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

3
Przecież jest poetyfikatornia, więc młodą adeptkę można tam wysłać. Witam gorąco :)

[ Dodano: Sro 01 Kwi, 2009 ]
Poetyfikatorium. Tamta nazwa skojarzyła mi się jakoś z Dekoratornią w niedzielne południa na TV4 ;)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Kolejna kobieta na tym forum... Mam nadzieję, iż jest to związane tylko z chwilowym niedotlenieniem mózgu przedstawicieli płci męskiej.

[ Dodano: Czw 02 Kwi, 2009 ]
Albo sprostuję. Chłpów dużo, ale ich wydajność pisarska (nie wliczam w to użytkowników pokroju Żniwiarza) jest "trochę" uboższa.
wyje za mną ciemny, wielki czas
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”