Cześć

1
Witam wszystkich forumowiczów.

Na imię mam Marcin, 33 lata, mieszkam obecnie w Anglii (Bristol) razem z moją dobrą małżonką i pracuję jako opiekun dla niepełnosprawnych dzieci.

Od dawna próbuję coś pisać, ale dopiero od jakiegoś czasu zaczynam czuć potrzebę "poważnego" pisania. Mam w planie książkę, ale zanim się za nią wezmę, chciałbym jednak doszlifować swoje umiejętności i między innymi dlatego zapisałem się na wasze forum- żeby znaleźć surowych krytyków (surowych, ale sprawiedliwych ;) ) i poczytać co inni robią.

To tyle.

4
cześć. jam mam 34 lata. tośmy prawie bracia w darwinie! Mam nadzieję, iz bedzie to Twoja najczęściej odwiedzana strona, kiedy wstaniesz rankiem. Życze Ci też wygrania miliona dolarów. Hej!
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

6
Dzięki wszystkim za powitanie. Zachęcający początek, bo już się bałem, że weryfikacja zacznie się już tutaj ;)

patkazoom262 pisze:Witaj na forum :D Ja pewnie zerknę na twoją pisaninę, tym bardziej, że nie jesteś kolejną nastolatką ;)

Wrzuciłem tylko jeden tekst, który wydawał mi się jeszcze znośny. Resztę co mam to pewnie spalę jak już będę sławny ;) . Mam w planie parę innych rzeczy, do których spróbuję się przyłożyć, ale pewnie mi zleci na to trochę czasu; niestety trzeba pracować i to zżera dużo czasu i energii.

Pozdrawiam.

7
Witam, witam. O drogę nie pytam, bo znam.

A już najlepiej tą na poligon. Chodź zaprowadzę cię.

Uważaj na rozłożone pułapki na niedźwiedzie... czy tam ludzi. Nieważne.

Proszę za mną.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Kto to dzisiaj raczy jeszcze nazywać swoją połowicę "dobrą małżonką"? Cud, miód i orzeszki ;) Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”