[ Dodano: Pon 06 Kwi, 2009 ]
Mayla pisze:Z tym cukrem to taka metafora
Wiesz, ani przez chwilę nie przeszło mi przez myśl, żeby się ubrać i biec do spożywczego po cukier w kostkach

Cukrzenia nie uznaję, jedynie konstruktywną krytykę. Po metaforyczny cukier odsyłam do kółka wzajemnej adoracji. Chcesz się czegoś nauczyć? To krytykę przyjmuj jak mężczyzna
poza tym chyba na siłę chcecie zniechęcić nowych forumowiczów, bo adnotacja, że nie zezwala się na kopiowanie, nie oznacza, że uważa się kogoś za złodzieja/potencjalnego złodzieja. Myślisz, że mało jest dzieci neo, które kopiują cudze teksty i oddają jako prace domowe, publikują w szkolnych gazetkach, albo wklejają na blogi podpisując się swoim nikiem?
Zwracam Ci jedynie uwagę, że uderzyłaś w zły ton. I zniechęcasz do siebie użytkowników. Taka klauzula może i się przyda Amerykanom, ale nie jesteśmy w Ameryce, tylko w Polsce. A w Polsce to jest po prostu OCZYWISTE (!), że nie można sobie skopiować i podpisać własnym nazwiskiem. A wredne dzieci neo sobie skopiują i tak, plując na Twoją klauzulkę. Takie kopiowanie jest plagiatem bez względu na to, czy sobie umieścisz magiczne zdanie pod utworem czy nie.
Wywarłaś na mnie wrażenie osoby robiącej z siebie wielką gwiazdę - wszyscy się po prostu rzucają, żeby kraść Twoje utwory... Zapewne nie był to efekt zamierzony, ale mogłabyś się zreflektować i zwyczajnie sobie odpuścić.
Ciekawe, kiedy Andrzej zacznie taką klauzulę zamieszczać pod swoimi postami

Bo tam akurat jest co kopiować
Trochę pokory i mniej jadu, a byłoby milej.
E tam, dlaczego mam sobie psuć zabawę?
Buziaczki
[ Dodano: Pon 06 Kwi, 2009 ]
Grr... Net mi zwariował i najpierw nic się nie dodało, skasowało mi post, a potem się nagle dodało... Skasuje mi to ktoś? Modziki kochane?

I najlepiej niech poleci to pierwsze, drugie lepiej oddaje sens.
Edit by Zuzanna: służę, pierwszy skasowany