Tomi

1
Witam wszystkich.

Trafiłem tutaj przypadkiem i stwierdziłem, ze warto by było wystawić na krytykę swoje utwory. Przyznam, że przedstawiam się z lekka z przymusu. Jak wiadomo dostałem ostrzeżenie ;) Z czego akurat dumny nie jestem.

Przeczytałem regulaminy... I nie znalazłem zakazu wstawiania linków do postów.

Mimo to przepraszam. Niezastosowanie się do zasad to zawsze wykroczenie i rozumiem troskę Adminów do utrzymania porządku na forum.

Liczę na szczerość i konstruktywną krytykę... Nie obawiajcie się, że mnie urazicie. Po to chcę publikować, by poprawiać swoje błędy.

To tyle ode mnie...

PS Jeśli nadal nie wypełniłem "formalności" proszę moderatorów o kontakt.

2
Witam w gronie forumowiczów i nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci jak najmniej błędów!
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Hej, pisz pisz i pisz, a ja nie zwracam uwagi na błędy, tylko na treść, takżeeeeeeee daj poczytać cokolwiek napiszesz:)

7
Albo raczej ora et labora...

Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

8
Witamy, witamy :)

I mimo warna, zapraszamy do rozgoszczenia się w dziale z poezją i prosimy o niezrażanie się naszą sporadyczną wredowatością :)
"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty

"Litterae non erubescunt." Cyceron
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”