Wedle panującej tutaj zasady - przedstawiam się.

1
Nie za bardzo wiem co powinnam tutaj napisać, ale spróbuję żeby miało to jakikolwiek sens.

Nazywam się Gośka. Najważniejsze co trzeba o mnie wiedzieć to, że nie potrafie żyć bez muzyki, uwielbiam pisać jak większość tutaj obecnych. Do swoich tekstów podchodzę bardzo poważnie i nie raz boję się je gdziekolwiek umieścić, tutaj po raz pierwszy spróbuję się przełamać.

Nie pisuję wierszy ani tego typu rzeczy, najbardziej kocham się w opowiadaniach, felietonach. Zapewne więc w tych dziedzinach będę się tutaj wykazywała.

Pozdrawiam wszystkich i witam serdecznie :).
"Let the sun never blind your eyes

Let me sleep so my teeth won't grind

Hear the sound from the voice inside"

2
Nie wierzę własnym oczom !!

Gośka !!!

No widzisz zarejestrowałaś się na takiej sympatycznej stronce i razem ze mną będziesz przyjmować opinie na temat naszych tekstów ;)

Chociaż, myślę, że ty będziesz tutaj bardziej błyszczeć ;)

W każdym razie powodzenia :) no i przełam Twój strach ! !
Scalett

No tak

3
Zobaczymy jak mi to pójdzie, narazie idzie całkiem słabo ale może dam radę. Czuję się narazie nieco zagubiona, nie wiem co i jak ale z czasem powinnam w miarę zrozumieć jak tutaj trzeba się poruszać ;).
"Let the sun never blind your eyes

Let me sleep so my teeth won't grind

Hear the sound from the voice inside"

6
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”