16

Latest post of the previous page:

Maladrill pisze:Odnoszę wrażenie, że starasz się być złośliwy. Nie wiem tylko po co...
Eee, daj spokój, chyba tylko tak Ci się wydaje. Nie wszyscy są jednakowi. Taki sposób bycia.

A który z nich jest najbardziej werfikacyjny, tzn który najczęściej weryfikuje?

Weber, imponujesz mi, w tak młodym wieku stać się szefem wszystkich szefów... nieźle:)

17
"A który z nich jest najbardziej werfikacyjny, tzn który najczęściej weryfikuje?"
Chyba Pambóg...
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

18
tafennasal pisze:Chciałbym zostać pisarzem, bo pisarze dobrze zarabiają i laski na nich lecą.
O łał, pierwszy raz spotykam się z czymś takim! :D Mam nadzieję, że gdy dowiesz się całej prawdy o byciu pisarzem, to nadal będziesz chciał nim w przyszłości zostać, mimo wszystko. Chociaż... znam osobę, która "leci" na Jakuba Ćwieka, może to nie wyjątek ;)

A, i witam serdecznie.
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

19
A czy imperator to jakieś wyższe wcielenie weryfikatora?
Milly pisze:O łał, pierwszy raz spotykam się z czymś takim! :D Mam nadzieję, że gdy dowiesz się całej prawdy o byciu pisarzem, to nadal będziesz chciał nim w przyszłości zostać, mimo wszystko. Chociaż... znam osobę, która "leci" na Jakuba Ćwieka, może to nie wyjątek ;)
A Hłasko, Le Clezio, Ellis itp?
Kto zechciałby Masłowskiej zrobić dziecko, gdy nie była sławną pisarką?

20
Kto zechciałby Masłowskiej zrobić dziecko, gdy nie była sławną pisarką?
Tego nie wiem. Może ten "ktoś" liczył na spłodzenie dziecka z talentem pisarskim, który w przyszłości objawi się w książce z ojcem, jako głównym bohaterem?

Witam serdecznie

21
mountain_artist pisze:Tego nie wiem. Może ten "ktoś" liczył na spłodzenie dziecka z talentem pisarskim, który w przyszłości objawi się w książce z ojcem, jako głównym bohaterem?
Być może, bo już nie są ze sobą. Masłowska jest samotną matką:)

22
tafennasal pisze:Kto zechciałby Masłowskiej zrobić dziecko, gdy nie była sławną pisarką?
Ja bym nie chciał nawet jak jest już sławna :)
A co do "najbardziej weryfikacyjnych" weryfikatorów, to proponuję wejść na Weryfikatorium i zweryfikować weryfikacje weryfikatorów. Policz ile weryfikacji dokonał każdy weryfikator i wyjdzie Ci najbardziej weryfikacyjny. Proste? No to masz co robić :)

23
I przy okazji popraw przywitanie, bo nie wydaje mi się byś miał 22 i 13 lat w jednym momencie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

24
Dlaczego dostałem ostrzeżenie? Ani nikogo nie obrażam, ani nie prezentuję poglądów satanistycznych. Nie rozumiem. Może mi ktoś wyjaśnić.

A co do wieku... Jak mam udowodnić, że mam tyle lat, ile mam? Ściągnąć spodnie?

[ Dodano: Nie 02 Sie, 2009 ]
Ok, już wiem

25
Jakbyś ściągnął, to najwyżej pokazałbyś, czyś Żyd, czy nie Żyd. Przyjedź po prostu do siedziby Weryfikatorów Weryfikujących (WW - nie mylić z Wiadomościami Wędkarskimi, przyp. kan) i okazać trzeba przynajmniej kartę rowerową. Najlepiej z kimś dorosłym, skoroś nieletni jeszcze.

[ Dodano: Nie 02 Sie, 2009 ]
Poza tym Weber uzasadnił to ostrzeżenie dokładnie.
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

28
A mnie się chłopak podoba, nawet bardzo.
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.

29
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

30
Sparks pisze:A mnie się chłopak podoba, nawet bardzo.
Nie podpada to przypadkiem pod molestowanie? :D
Na początku myślałem, że chodzi o chłopaka Masłoskiej. Byłego chłopaka Masłoskiej.

Pytanie do imperatora Lana: Czym różni się imperator od weryfikatora? Jak to w tej hierarchii jest?

31
Podpada, dlatego tylko oznajmiam, że mi się podoba xD
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”