Witam Was!

1
Witam!

Mam na imię Korneliusz, ale mówcie mi po nicku, bądź Kornel. Mam 12 lat i piszę z Tychów. Lubię pisać krótkie opowiadania i wypracowania z języka polskiego. Lubię też muzykę. Jeśli pomyśleliście wówczas, że chodzi o jakieś dziecięce przeboje lub w najlepszym przypadku muzykę poważną to jesteście w błędzie. Wolę nu metal i rock, czasem słucham też popu.

Nie lubię się chwalić, ale z polskiego jestem bardzo dobry i myślę, że to będzie widać choćby w tym powitaniu. Nie liczę też na oklaski, lecz na surowe oceny i rady.

Pozdrawiam

2
Witaj Kornel :)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

3
Witaj.

Ja jak ktoś pisze, że jest nastolatkiem od razu wiem, że słucha metalu i rocka. Tacy już jesteście :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Dziękuje za miłe przywitanie. Edd, nie słucham Britney Spears. Wolę raczej jakąkolwiek audycję na RMF FM, a tam rzadko słyszy się ową piosenkarkę. Jeżeli o nu metal chodzi, a przy okazji rock to uwielbiam Linkin Park - jestem ich fanem.

Życzę dobrego startu w nowym roku szkolnym!

10
Witaj w gronie niezależnych twórców!

Swoją drogą: no wiecie, ja nie pisałem w swoim powitaniu, że lubię metal i rock. Słucham tego, co wpadnie mi w ucho.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”