Cześć :D

1
Witam Was serdecznie, mam na imię Dominik (łatwo zgadnąć). Aktualnie chodzę do 3 klasy gimnazjum. Interesuję się grafiką komputerową. Lubię rysować, pisać opowiadania i je czytać, tworzyć grafikę na blogi, strony internetowe i komórki, a także grać w koszykówkę i słuchać dobrej muzy :P W wolnych chwilach oglądam TV, najcześciej seriale: Dr. House, CSI, Malanowski i Partnerzy, Świat według Kiepskich oraz Rodzinę zastępczą.
Moje opowiadania są często powiązane z fantastyką, nie brakuje w nich humoru. Moi pisarscy idole to Terry Pratchett, Andrzej Pilipiuk i Andrzej Sapkowski, a do idolek należy Olga Tokarczuk :D zastanawiam się co jeszcze tu napisać... No nic, jak macie jakieś zapytania, to walcie śmiało :D
Pozdrawiam.

4
kanadyjczyk pisze:Ile jest dwa i dwa?
Witaj, wędrowcze!
4? :D
a co to dobra muza? ;P
Wszystko co w ucho wpada, ale zazwyczaj jakichś tam rockowych kawałków słucham :P

6
Welcome aboard, sailor! ;)
Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności.

7
Witaj, witaj :)

A'propos dobrej muzyki... Ostatnio w jakimś temacie z powitaniami wywiązała się dyskusja na temat muzyki, której słuchają nastolatki. I ktoś powiedział, że jak nastolatek, to wiadomo, że słucha rocka. Znalazłam więc bardzo adekwatny obrazek...

http://demotywatory.pl/114298/Jakiej-muzyki-sluchasz

;)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”