Yo! ;)

1
Witam gorąco wszystkich forumowiczów:)

Czuję się zaszczycony dołączając do społeczności tegoż ciekawego forum. Pisarzem jestem raczej raczkującym, mam co prawda z jakieś 100 pomysłów na sekundę, ale zwyczajnie brak czasu (i niekiedy motywacji) niweczy rodzące się w mojej głowie projekty (wiem - winny się zawsze tłumaczy). W każdym razie mam zamiar kiedyś napisać jakąś powieść czy scenariusz - pomysłów nie brak, trza tylko w końcu się przyłożyć do roboty. Co do poezji...czasami pod wpływem chwili cośtam nabazgram ale wierszem najczęsciej to się nie ma prawa nazywać...taka kiepska poecina...no cóż bardziej się w prozie widzę. Mam nadzieję w najbliższej przyszłości pochwalić się Wam moją twórczością. Oczywiście uprzednio skrzętnie przeszukując Weryfikatorium:)

Co do mojej osoby - kocham muzykę (Eminem - uwielbiam gościa:), Eldo, 2Pac, Bon Jovi, Aerosmith, Goo goo dolls, Nickelback, Eric Clapton, Alanis Morissete, Black Eyed Peas - to tylko część ulubionych, otwarty jestem na wszelkie muzyczne gusta) i uwielbiam czytać (zwłaszcza twórczość G.G.Marqueza i K. Maya). Mam się również za olbrzymiego kinomaniaka:) No i oczywiście pasjonuję się piłką nożną:)

Średnio rozgarnięty, mający skłonności do popadania w liczne skrajności, lekko szurnięty Anavrin melduje się!

Niech natchnienie będzie z Wami!
Gwiazdy nie spadną. Trzeba po nie sięgnąć.

2
Eminem... ta jego najnowsza płyta, chyba "Relapse" ma trochę fajnych utworów.

Też kiedyś czytałem książki Karola Maya, on sam jako autor zaciekawił mnie tym pisaniem ksiażek w więzieniu :D

No nic, życzę wielu sukcesów na pisarskiej drodze.
Siema!

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Domin1k pisze:ta jego najnowsza płyta, chyba "Relapse" ma trochę fajnych utworów.
Parę owszem, ale osobiście śmiem twierdzić, ze jedynie "Beutiful" wybija się ponad stan i jest więcej niż genialna :)
Gwiazdy nie spadną. Trzeba po nie sięgnąć.

6
Cześć i czołem! Wygadany (wypisany?) jesteś ;)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”