Hejcia

1
Z tej strony Piotrek z Wielkopolskiego. Uczę się w Gimnazjum a za rok już w liceum :-D Pisze hmmm...dla siebie. Ale trzeba przecież w końcu ujawnić trochę swojej twórczości. Mam nadzieje że moje bazgroły kogoś zainteresują :-P Interesuje się głównie żużlem i fantastyką. Niegodny fan Tolkiena. Dobry brat, syn, kolega i towarzysz w piciu oranżadki. To Tyle... :-P
"...będzie miał sojusznika w ogniu, a woda będzie jego przyjacielem. Ramię w ramie będzie żył z naturą a powietrze stanie się jego zwiadowcą.”

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Cześć. Tu na pewno znajdziesz sporo miejsca do ujawnienia swojej twórczości. Powodzenia!
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

4
Cześć!

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

6
Kurcze, na jakimś swoim forum miałam zapaloną fankę żużla. Żaden jej twór nie obszedł się bez chociaż krótkiej wzmianki o tym sporcie. Tylko już nie pamiętam, co to za forum i co za dziewczyna.

Także ten... Witaj!

Cześć Shelion! [zaraz nas pogonią ;D].
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”