Witam

1
Witam wszystkich :)

Nazywam się Paweł Ochocki i aktualnie los rzucił mnie na wyspę zwaną Wielką Brytanią. Mam kochaną żonkę i uroczego, 3 miesięcznego synka, Mateuszka.

Pisaniem interesuję się już od bardzo dawna - zaczęło się od czytania wszystkiego co mi w ręce wpadło, od baśni czytanych w podstawówce, poprzez przygody Winnetou i Old Shatterhanda, perypetie Jacka Ryana, a skończywszy aktualnie na zawiłościach tekstów Paola Coelha.

Nie jestem z tych, co piszą dużo i wszędzie - póki co napisałem kilka, może kilkanaście opowiadań - niektóre postaram się umieścić tutaj, jak również to, co, mam nadzieję, uda mi się napisać w przyszłości.

To by chyba było na tyle - boć wszak nie słowa nas najlepiej przedstawiają, a czyny - a więc zamierzam pisać, wrzucać i komentować innych - a co z tego wyjdzie, zobaczymy.

Tak, czy inaczej - witajcie :)

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witam Cię i życzę powodzenia!
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

5
Witaj! Szczelam w ciemno: najważniejsze Twe dzieło to Mateuszek! :)
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”