I ja witam. ;)

1
Nie wysiliłam się przy nazwie tematu, to wysilę się tutaj.

Nazywam się Karolina, jednak zazwyczaj posługuję się nickiem lub jego zdrobnieniem - Vair. Potrzeby ujawniania swojego wieku póki co jeszcze nie czuję. Powiem tylko tyle, że jestem dość młoda osóbką. Obecnie mieszkam w Łodzi, gdzie uczęszczam do klasy o profilu humanistycznym.

W wolnych chwilach doskonalę umiejętność przelewania swoich myśli na papier. Wiadomo - czasami z lepszym, a czasami z gorszym skutkiem. Do tej pory pisałam jedynie "do szuflady", może kiedyś się przełamię i wstawię tutaj coś swojego?

Forum "obserwuję" już od jakiegoś czasu (na długo przed rejestracją), jednak dopiero teraz zebrałam się do napisania tematu z powitaniem.

Coś więcej o sobie... Odnośnie gustu muzycznego nie będę się niepotrzebnie rozpisywać, wystarczy zajrzeć tutaj: klik .

Mam nadzieję, że miło i bezkonfliktowo spędzę tutaj czas, a także dowiem się jeszcze wielu przydatnych rzeczy. I jeśli są jakieś pytania, to chętnie na nie odpowiem. :)

2
Witam, ale jednym mnie rozwaliłaś :)
No właśnie. Dlaczego akurat dziś twój pierwszy post? Jakiś specjalny dzień? Śnieg na dworze?
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Jakiś specjalny dzień? Śnieg na dworze?
Fakt, że za drzwiami czeka na ciebie w środku października niespodziankowe kilka centymetrów śniegu może popchnąć do różnych dziwnych rzeczy :P

7
Namrasit, szczególny dzień raczej nie, ale dopiero wtedy przezwyciężyłam swoje wrodzone lenistwo. :P
cornox, niestety na mnie już nie czeka - wszystko stopniało. ;)
shelion - ja jednak dam sobie rękę uciąć, że jest "nas" tutaj znacznie więcej.
"The more I see the less I know for sure." - J. Lennon
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”