Post dziewiczy

1
Witam późną wieczorną godziną i przedstawiam się, jako że nie należy lekceważyć odgórnie nałożonych przez władze przepisów :)

Na imię mi Ewa i nie lubię mówić o sobie wprost w oficjalnych sytuacjach. Jestem zodiakalnym strzelcem, enneagramową czwórką, lubię wielokrotnie analizować swoje negatywne emocje, a od czasu do czasu, w relacjach z innymi, objawia się moje egoistyczne usposobienie.

Radość sprawia mi pisanie, poprawianie cudzych błędów (choć niekoniecznie znam się na większości zasad poprawnej polszczyzny), czytanie książek, mang i własnoręczne tworzenie prezentów dla przyjaciół. Kiedy nie mam co robić, z nudów otwieram lodówkę i jem, ale gotować nie umiem. Nie znoszę sprzątania, na ogół pomieszkuję w artystycznym nieładzie. Czasem nadużywam słodyczy.

I w ogóle nie potrafię się przedstawiać. Dlatego wybaczcie, może nieco dziwny, dziewiczy post. Na koniec witam raz jeszcze (Czeeeeeeść wszystkim! xD ).
"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
Carlos Ruiz Zafon

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witamy na pokładzie :D
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

8
Witam :)
I jako, że chyba w najbliższym czasie masz/będziesz miała/miałaś urodziny, życzę wszystkiego najlepszego :)

Black
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

9
Urodziny będą w najbliższym czasie (prezenty!!! :D). Dziękuję za życzenia, zrobiło mi się bardzo miło :)
"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
Carlos Ruiz Zafon
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”