Strzałeczka:)

1
Jestem Małgosia Krawiec;) Przybyłam no to forum, gdyż od zawsze lubiłam coś napisać. Nie raz moje prace były krytykowane, przez co marzenia związane z literaturą były odległe. Zawsze fascynowało mnie dziennikarstwo, lecz wiem, że ta praca wymaga wiele trudu. W domu czasem amatorsko lubię coś napisać, kilka moich prac chciałabym tu zamieścić i poddać waszej ocenie. Człowiek musi uczyć się na błędach dlatego też pragnę sprawdzić, czy pisarstwo jest dla mnie dobrą drogą do marzeń.

Dziękuję i pozdrawiam:)
Zły grajek nadrabia śpiewaniem...

2
Witam na forum :-)

Przesyłaj szybko swoje prace, chętnie poczytam i postaram sie ocenić :D
Wierzyłem, że miłość wzniesie mnie ponad ka, tak jak skrzydła wznosza ptaka ponad wszystko, co może go zabić i zjeść.

S. King

3
ostatnio napisałam piosenkę, powiedz mi gdzie ją mogę umieścić na forum?

Pozdrawiam:)

6
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Hej,

przepraszam ale mam problem z poruszanie się na forum :( ostatnio w złym miejscu umieściłam swój wiersz... a nie można go usunąć... nie wiem co robić? Pozdrawiam i przepraszam za problemy.....:(

9
W takich sytuacjach Weryfikator, Moderator lub Administrator przenosi temat, co właśnie zaraz zrobię.

Tylko proszę, na przyszłość przyjrzyj się działom zanim gdzieś coś dasz. :)

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”