Dogma - co i jak.

1
Jestem typową przedstawicielką homo sapiens sapiens - wyprostowana sylwetka, poruszam się na dwóch nogach [najczęściej, czasami kuzynka chce się bawić w konika] i mam przeciwstawne kciuki, które często wykorzystuję do pisania.
Mam piętnaście lat, właściwie praktycznie szesnaście. Mieszkam w Choszcznie, mieścinie duszącej młodzież swoim brakiem oryginalności i dymem papierosowym.
Moje imię brzmi Olimpia, ku mojemy ubolewaniu przekręcane na wszelakiego rodzaju "Oliwki", "Olgi" i "Oleny" [bez obrazy dla pań o tych imionach].
Moją pasją jest pisanie drabble, malowanie, czytanie mang i oglądanie anime oraz buszowanie po empiku w poszukiwaniu ciekawych płyt. Oprócz tego uwielbiam słuchać muzyki.
Mam nadzieję, że zagoszczę na tym forum na dłużej i nie zostanę pożarta przez weryfikatorów żądnych krwi debiutantek ;]

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”