4
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Hej Ludzie! Może przestałem odzywać się na forum, a pisanie mi nie wychodzi, ale czasem tu bywam i czytam waszą twórczość.

WYPOWIEDZ SKASOWANA ZE WZGLęDU NA NARUSZENIE REGULAMINU.

6
Wiec ja zgłaszam sie do Admina z prosbą o dane N e w m a N,

MAM ZMIAR POZWAC NEWMANA N DO SąDU O ZNIEWAżENIEN i KAłAMSTWA..

Prosze o dane N e w m a N !!!!!! BO TO JEST OCHYDNE KłAMSTWO O OSZCZERSTWO!!!!!!!!!!

NIE MOZNA TAK PO PROSTU KOGOS OBRAżAC I ZNIEWAżAć!!

NEWNAN N PRZESADZIłES TROCHE, CHYBA NIE MASZ POJECIA ZIELONEGO CO TO SEKTA.
www.sufizm.torun.pl

7
Witaj.

Wysprzęglij troszeczkę. Sądzę, że Newman nie mówił całkowicie poważnie. Faktycznie trochę przesadził, ale to nie powód żeby zaraz wywoływać trzecią wojnę światową. Radzę wam to sobie wyjaśnić na PW a nie na forum.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

8
gott-foo, gdyby ktos napisał ze jestes złodziejem, oszutem i propagujesz faszyzm, to czy nie zabolałoby ciebie to troche, czy nie czuł bys sie troche urażony? Bo ja czuje się urazona! I mam zamiar napisac w tej sprawie do Admina bo nie mozna tak po prostu kogos obrazac i pisac takie straszne bzdury i kłamstwa.
www.sufizm.torun.pl

10
Za kłamstwa, manipulacje i oszczerstwa odpowiada sie przed sądem.

Nie moze byc tak zeby obrażac kogos bez powodu. To co napisał kolega Newman to jawna ohydna manipulacja i kłamstwo. Kos kto pisze ze intersuje sie mistycyzmem jak kolega Newman napisał w swoim poscie, nie powinien zajmowac sie manipulacja, kłamstwem i pisaniem kłamliwych bzdur.
www.sufizm.torun.pl

11
Na pal z nim! Na pal mówię! I na stos! I ciało pociąć!

Internet chyba nie jest dla Ciebie.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

13
Admin! Daj mi jej dane! Nazwała mnie gówniarzem! Obraziła mnie, cholera jasna, obraziła! Admin, dawaj adres, szybko!

:*

Dodane po 5 minutach:

Zapomniałbym, Newman, dzięki za ostrzeżenie. Prawdę mówiąc, wierzę Ci. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

15
Wiesz co Justynko moja droga? Jesteś żałosna. A NewmaN raczej mówił prawdę. Przecież bezpodstawnie nikogo by nie obraził, czy nie?

Bez zbędnych słów, określę to mianem żenady i przywitam cię jak na Weryfikatora przystało - kulturalnie.

Jeloł :D
Sygnatura:

Obrazek

Wesołych świąt życzy Wasz Kubek

Do świąt pozostało: 355 Dni!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”