Obowiązkowe przywitanie.

1
Obowiązkowe, mroczna sprawa ;)

Dziewczyna, mała z kręconymi ciemnymi włosami. Zielone oczy, niejaki talent do śpiewania, kończy klasę dyplomową na fortepianie w szkole muzycznej, jednocześnie brnie przez rok maturalny. Stąd łatwy wniosek - lat osiemnaście.

Stanowczo lubi koty, słodycze, ciepło w pokoju i swoje miękkie łóżko, w którym jednak rzadko się wysypia ze względu na chroniczny brak czasu.

Pisze opowiadania, czasem sama, jednak w większości z Grzegorzem B., wspólnie. Jedno z takich właśnie pojawi się w najbliższym qfancie (tak, wiem, brzmi to jak kiepska reklama). W internecie najczęściej pod pseudonimem Vij/Vijek/Vijka/Vee. Pisze również interaktywnie na stronie piszmy.pl

PS Takie podstawowe informacje nie mówią wiele o człowieku, ale wychodzę z założenia, że o sobie pisze się najłatwiej i nie ma w tym żadnej większej inwencji twórczej, stąd nie zamierzam bardziej się rozpisywać :)

Witam i pozdrawiam.
Vijka

2
Witaj serdecznie.

My się już znamy z QF :P

rozgość się. Cieszę się, że do nas trafiłaś.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Trafiłam poprzez konkurs, na który z G zamierzamy coś napisać ^^ Mnie też jest miło. Wybacz dygresję, bo nie wiem czy Twój nick tak był zamierzony jednakże po dzisiejszej powtórce z muzyki romantyzmu kojarzysz mi się bardziej niż bardzo z Carlem Marią Weberem, twórcą opery romantycznej i przedstawicielem stylu brillante w muzyce fortepianowej :D Koniec dygresji.
- Co?
- Ciastko!

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Nieobowiązkowo witam. :)
- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”