Witam,Witam!

1
Witam,Witam.

Grzecznie i układnie,jak przykazał Pan regulamin witam się ze zgromadzoną ludnością.

Moje prawdziwe imię brzmi Justyna,jednakże ze względu jego destrukcyjnego oddziaływania na moją psychikę

zostało ostatecznie wycofane z uzytku zewnętrznego.

Kocham książki filozoficzne,psychologiczne,felietony oraz wszelakie przejawy artyzmu.

Wcinam bułki.

Proszę o cierpliwość i wyorozumiałość.

Z przeogromnym poważaniem.

Rude.
"Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci,czy maniacy.Albo inaczej:ten,kto jest inny niż reszta ludzi"

2
Kurcze! Od niepamiętnych czasów mnie tak nie rozbawiło absolutnie nic! Jej... Nie no. Ja tam turlam dropsa, a przyokazji żuję beton. W końcu na reklamie Orbit mówili "żuj zdrowo"! A ja (mama mnie chyba ubezwłasnowolni :P ) jak to ja posłuchałem i żuję sobie beton. Całkiem, całkiem.

Witam cię równie serdecznie (jeżeli w ogóle tak serdecznie potrafię) na naszym cudownym forum...

JELOł TOWARZYSZKO JUS... ZNACZY SIę RUDE!!!
Sygnatura:

Obrazek

Wesołych świąt życzy Wasz Kubek

Do świąt pozostało: 355 Dni!

3
No czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść.

Powodzenia na pisarskiej ścieżce.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
Ah,dziękuję moi pluszowi przyjaciele.

Już Was kocham :D .

P.S.Rozwala mnie ten napis "kmiotek" pod nickiem.

Genialny:D

Rude..
"Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci,czy maniacy.Albo inaczej:ten,kto jest inny niż reszta ludzi"

7
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Cześć! życzę powodzenia!
Aby wytrwać w sztuce trzeba czegoś innego i czegoś więcej niż wrodzonego talentu; trzeba namiętności i cierpienia, które wypełniają życie i nadają mu sens. W przeciwnym razie nie tworzy się, lecz pisze się książki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”