Niech będzie pochwalony!

1
No więc tak : Mam 19 lat , numer buta....
Może inaczej. Tak więc, pisaniem zainteresowałem się z powodu mojej(na szczęście już prze-leczonej) bezsenności.

Siedziałem sam do 6:00 i nie mogłem usnąć - tak więc znalazłem sposób na zabicie czasu w postaci skrobania straszliwych gniotów przed PC (choć dziś znów miałem nawrót choroby- jest 8:10- nie spałem ni minuty). W sumie to zaczęło się troszkę wcześniej a mianowicie w gimnazjum , również z powodu bezgranicznej nudy - na zajęciach. Pisałem różne prześmiewcze opowiadania na temat bliźnich z klasy.

W moim dorobku są już dwie "książki"- karykatury moich znajomych. Aktualnie staram się spłodzić coś poważnego. Pisuję również wiersze-rymowanki.

Słucham praktycznie każdej muzyki od Bluesa poprzez Rock a na Reggae kończąc.

Zajmuję się tak na co dzień nieuczeniem i otwieram firmę. Dla znajomych i Panienek: Międzynarodową korporację zajmującą się sprzedażą samochodów marki Mercedes. A poważnie: sklep internetowy. Prowadzę również stronę internetową.

Uwielbiam czytać, przeważnie ogólnie rozumiana beletrystyka i książki historyczne a czasem fantastyka lub s-f(głównie polska).

Palę jak smok , piję jak żul z dworca, imprezuję co weekend a i narkotyki nie są mi obce - jestem jednostką zdegenerowaną. :P

KOCHAM Sushi!!!

Co by tu jeszcze...? Mam IQ 121 (o jeden więcej niż Kim Ung-yong) , ciało modela, ponadprzeciętną elokwencję, jestem najlepszy , niezastąpiony , niespotykany - jednym słowem, sam bóg mi zazdrości istnienia :D (TO NIE BYŁO NA POWAŻNIE!!!)

3
:) Witajcie, w naszych równie nieskromnych progach :D
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

4
Hejo Śmiały Yogardzie! :D
Głębokie są tylko uczucia, które się ukrywa. Stąd siła uczuć podłych.
Emil Cioran

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”