Dzień dobry.

1
Witam was wszystkich serdecznie.
Nazywam się Martyna, mam 16 lat. Chodzę do klasy 1 LO.
Moją pasją jest kynologia, jeździectwo, no i oczywiście pisanie opowiadań, rzadziej wierszy. Lubię też pisać listy. Kocham czytać (wręcz MUSZĘ).

To chyba tyle o mnie. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, pytajcie. :)

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Witam, witam :)

Muszę cię zaskoczyć - na naszym forum jest co czytać.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

Re: Dzień dobry.

9
mamika6 pisze:
misha pisze: Kocham czytać (wręcz MUSZĘ).
Skąd ja to znam :D Witam wśród nałogowców!
Podpisuję się pod tym nałogiem. Ja w momencie kiedy nie miałem co czytać byłem skłonny do spania słownik języka angielskiego przeglądać :)

11
noetting pisze:O rany! To nie można było do biblioteki skoczyć?;)
Godzina 22.00. Kładziesz się spać. Sięgasz po książkę i przypominasz sobie, że już skończyłeś czytać. Internetu wtedy nie miałem więc nie mogłem niczego wydrukować. Gazety w domu się i owszem pojawiały, ale tylko Kronika Beskidzka, więc nie dla mnie.

No to padło na słownik :P

12
inja.no.tamashi pisze:Sięgasz po książkę i przypominasz sobie, że już skończyłeś czytać.
Nie wiem jak to jest możliwe, ale zakładam, że mimo wszystko może się zdarzyć i nie wnikam;)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

13
noetting pisze:
inja.no.tamashi pisze:Sięgasz po książkę i przypominasz sobie, że już skończyłeś czytać.
Nie wiem jak to jest możliwe, ale zakładam, że mimo wszystko może się zdarzyć i nie wnikam;)
zdarzało mi się kilkakrotnie. Dlatego najwięcej słów angielskich jakie znam zaczyna się na literę A :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”