Witam!

1
Witam!

Niestety (chociaż bardzo bym chciał) nie zabłysnę niczym oryginalnym, żadnym nietypowym powitaniem. Klasyczna forma będzie w tym wypadku w sam raz :):

Ja:

Nazywam się Mateusz, mam psa, chore poczucie humoru i niezrozumiały wręcz dla otoczenia dystans do siebie*. Od dziecka interesują się fantastyką, gram w "erpegi" i kocham czytać książki, ale tym raczej nikogo nie zaskoczyłem, przecież to (z tego co widziałem) jeden ze stałych elementów tematów w tym dziale.

Pisanie:

Piszę (z długimi przerwami) od dawna. Jak pewnie już państwo zauważyli mam nieco (w moim odczuciu) irytującą skłonność do uzupełniania, czy komentowania własnych słów za pomocą wtrąceń, nawiasów i "króliczków" (Nie pamiętam kto nauczył mnie tak nazywać cudzysłów.). Piszę głównie opowiadania, scenariusze. "Ostatnio" - za niedługo minie rok - zabrałem się za coś większego. Planuję pokonać własne słabości i skończyć tekst. W tym miejscu prosiłbym o trzymanie za mnie kciuków.

Nadzieja:
Liczę na wskazówki, a także na to, że może kiedyś to ja będę mógł komuś pomóc J. Mam nadzieję, że nikt nie zje mnie po wklejeniu pierwszego tekstu (Choć nie wiem kiedy uzbieram w sobie tyle odwagi.), a jeżeli już to w miarę konstruktywny sposób :D.

Smacznego:
MatMot

*W większości sytuacji.

Re: Witam!

3
MatMot pisze: W tym miejscu prosiłbym o trzymanie za mnie kciuków.
Nie ma sprawy:) Witam serdecznie i powodzenia życzę:)!
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”