witajcie!

1
Witam wszystkich! Nazywam się Asia i pochodzę z Warszawy, mam 15 lat i zdaję mi się, że jestem jedną z najmłodszych :) Lubię pisać, ale narazie jest to warsztat mocno amatorski, a na tym forum szukam... wsparcia i konstruktywnej krytyki. Co do moich zainteresowań to napewno książki, filmy i muzyka (standardowo). Mój nick wiele o mnie mówi - faktycznie jestem mocno "odmienna" :D

2
Podróżowałem po całym świecie, który był wytworem mojej wyobraźni, mając styczność z przeróżnymi forami literackimi. Tworzyli je całkowicie nieznani sobie młodzi ludzie, liczący sobie dwanaście, trzynaście lat. Większość for upadła, gdy kryzys ekonomiczny wyszedł im naprzeciw. Tutaj, to znaczy w naszym pięknym kraju, działa Weber i reszta powszechnie uważani za prawdziwie kompetentnych - to im zawdzięczam wszystko, czego jestem częścią. Jeśli zechcesz zagościć... u nas na dłużej, nie potrzebujesz walizek. Weryfikatorium jest jak pustynia pobłogosławiona przez Boga, a użytkownicy niczym zwierzęta - nawet jeśli nie ma nic do jedzenia trwamy, z każdym dniem mądrzejsi, silniejszy i bardziej zżyci. Bo to wiara uczyniła nas postaciami, o jakich zawsze myśleliśmy. Myśli tworzą, kochana.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”