Cześć ;)

1
Witam :)),

nazywam się Michał i mam 16 lat. Od zawsze myślałem, że jestem typowym ścisłowcem, ale teraz zaczynam czuć w sobie coś z humanisty i mam nadzieję, że wyjdzie mi to na dobre ;)
Kiedyś trenowałem Karate z jakimiś tam sukcesami, ale teraz już mi to raczej przeszło. Zapalony fan piłki nożnej, który obsesyjnie boi się klaunów("To" zrobiło swoje).
Ulubieni pisarze- S. King, T. Canavan.

Pozdrawiam, Michał.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Pas żółty, a pagonów 1,5(czyli 1 egzamin do zielonego. Te połówki zaczęły funkcjonować dopiero pod koniec mojej "kariery"- przeszliśmy do nowej organizacji).
"Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty." — Stephen King, Serca Atlantydów

6
Hmm, widzę, że kolega gustuje w twórczości pani Canavan podobnie jak ja ;) Witaj i czuj się jak u siebie w domu :P I nie bój się, nie gryziemy (no, może niektórzy gryzą, ale ja na pewno nie :D)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

7
Dlaczego masz clowna w avatarze, skoro się ich boisz?
Nie lubię clownów, napawają mnie odrazą;p
A tak w ogóle, to witam serdecznie:)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

8
Ostatnio zmierzyłem się jeszcze raz z "Tym" i to mi w jakimś tam stopniu pomogło pokonać strach, teraz próbuję pozbyć się go całkowicie ;)
Witam :)
"Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty." — Stephen King, Serca Atlantydów
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”