cześć!

1
Nazywam się Zuza i chodzę do pierwszej klasy gimnazjum. Co do pisania niedawno zaczęłam, ale myślę, że dobrze mi idzie i mam nadzieję, że poradzę sobie. Od jakiegoś czasu przeglądam weryfikatorium i zdecydowałam się zaryzykować. Mam nadzieję, że spodobają się wam moje opowiadania, a piszę głównie fantasy i przyjmiecie mnie dobrze.
Pozdrawiam;)
Zuza

2
Cześć :]

Pierwsza gimnazjum to świetny czas na "takie poważne" rozpoczęcie przygody z pisaniem. Jeżeli tylko będziesz mocno tego chciała to sobie poradzisz.
Przyjmuję ;)

MatMot

3
Hydra pisze:Co do pisania niedawno zaczęłam, ale myślę, że dobrze mi idzie i mam nadzieję, że poradzę sobie.
Też tak myślałem...

Wiesz, kiedy robisz krok do przodu?

W chwili, gdy uświadamiasz sobie, jak kiepskim pisarzem jesteś, i siadasz do klawiatury, i zapisujesz: "Z dnia na dzień staję się lepszy. Dziś napiszę opowiadanie liczące 10 tyś. znaków. Jutro będę lepszym pisarzem!"

6
Witaj.

PS. Joe, nie tak od razu z grubej rury :-) Najpiękniejszy jest ten czas, kiedy WIESZ że dobrze piszesz, potem przychodzi czas że masz nadzieję, a potem dopiero zabierasz się do roboty :-)

7
Witaj, Zuza:) Ja w twoim wieku napisałam pierwsza książkę, która była do kitu, ale okazała się przełomowa w mojej pasji:)
Nie poddawaj się!
Pozdrawiam

8
Witam :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”