Cześć cześć cześć cześć ; )

1
Witajcie :)

W dzień Bożego Ciała ośmielam się stanąć na tym stołku aby szepnąć coś o sobie.
Ok, może przyczepie sobie sztuczny wąs co by poważniej wyglądać :))

Tatuś w alkoholowym uniesieniu nazwał mnie Dorota. Mam 19 lat i to jak kiedyś wyobrażałam sobie siebie w tym wieku zupełnie nie odpowiada teraźniejszości :))
Piszę raczej rzadko, acz chcę aby moja obecność wśród Was zwiększyła moje obroty.
Obym mogła czerpać inspirację nie tylko z silnych uczuć, ale i na co dzień.
I obym się od Was uzależniła. Bo tak dziewczyna bez nałogów to nie przystoi.

Dziękuję za uwagę.
Lalalala
:)
Jeżeli wola jest w kontakcie z wyobraźnią, to wyobraźnia zawsze zwycięża.

3
Witaj :)
Jagoda to jedno z moich imion, przyszłaś po mnie? Jak mnie znalazłaś? Jeszcze na wery? Ach, profesjonalistów mają w tej agencji :P
To może ja pójdę spisać ostatnią wolę, a Ty się rozgość.
Powiedz jeszcze, co piszesz?

4
Ostatnią wolę ? :)) Nie spodziewałam się aż takiego efektu po jednym doczepionym wąsisku :)) Nie jestem agent Tomek, tym bardziej Buka więc siadaj z powrotem :))
Ja już przyszłam, ale wychyl kark przez okno, czy przypadkiem nie idą za mną następni :))
Piszę zwykle krótkie formy, białe wiersze, na ogół dość psychodeliczne jako że pod wpływem wewnętrznych tsunami.
Wasze zdrówko <łyk herbaty>
Jeżeli wola jest w kontakcie z wyobraźnią, to wyobraźnia zawsze zwycięża.

6
zjadlamjagody pisze:Obym mogła czerpać inspirację nie tylko z silnych uczuć, ale i na co dzień.
Chyba nic nie stoi na przeszkodzie, by każdego dnia czerpać inspirację i szukać wrażeń. Wszystko da się zrobić, w tym wywołać wenę ;-)
zjadlamjagody pisze:I obym się od Was uzależniła. Bo tak dziewczyna bez nałogów to nie przystoi.
Byle pożytecznych nałogów. To forum uzależnia, i tylko od Ciebie zależy czy wzmocnisz tutaj swe pisarstwo, czy też popłyniesz na falach niezliczonych postów i średnio ważnych dyskusji.

Witaj! :)

7
Ja również witam (wczas, ale zawsze coś) :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

9
A jadneak można ciekawie się przedstawić bez zbędnego kręcenia :)

Witaj!
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

10
Poniewczasie trochę, ale witam moją ulubioną forumową poetkę!
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”