VI-ty międzynarodowy konkurs erekcjato odbędzie się w dniach od 01.07.2010-31.07.2010 do godziny 23.00.
Konkurs odbędzie się na forum erekcjato.eu w dziale "Konkurs".
Nagrody, odpowiadające wartości PLN na dzień 31.07.2010, zostaną przelane na wskazane konto po podaniu danych po zakończeniu konkursu:
I miejsce 300 euro;
II miejsce 150 euro;
III miejsce 75 euro.
W konkursie mogą brać udział utwory nie publikowane wcześniej, ilość utworów jest nieograniczona.
Głosowanie komisji na koniec konkursu odbędzie się w ten sposób, że każdy z członków komisji wpisze swoich zwycięzców w okno wyznaczone specjalnie do tego celu w dniu 31.07.2010 w czasie od 23.00-23.01, głosy oddane przed lub po wyznaczonym czasie nie będą brane pod uwagę. Okno do tego celu zostanie otworzone 31.07.2010 o godzinie 23.00 i zamknięte o godzinie 23.01.
Wszyscy pozostali mogą brać udział w głosowaniu oddając jeden głos przez cały okres trwania konkursu do 31.07.2010 do godziny 23.00, głosujący nie mogą głosować na swoje utwory, pierwsze trzy utwory, które zwyciężą w głosowaniu uczestników poza komisyjnym będą brały udział w końcowym głosowaniu i będą liczone tak samo jak głosy oddane przez tylko jednego członka komisji, tylko jeden taki sam IP może brać udział w głosowaniu.
Zalogowani użytkownicy mogą głosować na każde erekcjato opublikowane w dziale Konkurs tylko jeden raz, głosowanie nie jest obowiązkowe.
Pod każdym utworem na wąskiej listwie jest miejsce do głosowania, tam oddajemy głosy, przyznając punkty (w skali od 1-10) wyniki są widoczne po oddaniu głosów przez co najmniej czterech głosujących.
Jury głosuje w ten sposób, że wybiera trzy najlepsze erekcjato indywidualnie przyznając im punkty:
erekcjato najlepsze 3 punkty;
erekcjato na drugim miejscu 2 punkty;
erekcjato na trzecim miejscu 1 punkt.
Skład jury :
lila, olga, Boob, Wojciech Graca, anty-czka, ann13, dean, elutka, Gacek, pokusa, remik, z tlumu, jaskir, caroll, andreas43, Marcin Rajski, Margot, m_r, cebreiro, stachu, wre..., sonia, fobiak
Członkowie jury mogą brać udział w konkursie bez prawa głosowania na swoje utwory.
3
Ani strona, ani nagroda (w Euro?), ani jury mnie nie przekonało...
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
4
Jak znam życie, skład jury i forum erekcjato, punkty będą przyznawane za wulgarność, ilość stosunków płciowych i ilość uczestniczących w nich osób.
Dla mnie bomba, ale żeby aż pół tysiąca euro w to wkładać?
Mój ulubiony wiersz jednego z członków jury.
Haha 18+
Aż znalazłem
nie mam czasu na placz
na ruinach zycia
zbitego z desek jak sracz
do bycia i niebycia
mam czasu malo
zyje bez czasu jak chuj
jeszcze by mi sie wiele chcialo
ale nie moge bo czas nie jest moj
mam czas na zarcie i sranie
na spanie i na spacery
mam czas kiedy mi stanie
dla ciebie nie mam do cholery
ja w czasie tylko zyje
moze czas znajde w niebie
nie mam czasu bez czasu gnieje
bo mam ciebie
w dupie
Dla mnie bomba, ale żeby aż pół tysiąca euro w to wkładać?
Mój ulubiony wiersz jednego z członków jury.

Aż znalazłem
nie mam czasu na placz
na ruinach zycia
zbitego z desek jak sracz
do bycia i niebycia
mam czasu malo
zyje bez czasu jak chuj
jeszcze by mi sie wiele chcialo
ale nie moge bo czas nie jest moj
mam czas na zarcie i sranie
na spanie i na spacery
mam czas kiedy mi stanie
dla ciebie nie mam do cholery
ja w czasie tylko zyje
moze czas znajde w niebie
nie mam czasu bez czasu gnieje
bo mam ciebie
w dupie
5
martinius, a co masz do strony? może podłącz ją do rubina czarno białego, to wtedy twoje animozje zginą w kolorach, w jury tym bardziej nie wiem co ci przeszkadza, jedna pani czesze się w ząbek i je czosnek, a druga z przedziałkiem w torebce, słyszałam że trzeci pan jest łysy i ma poobijane kolana, byłeś, uczestniczyłeś juz w jakimś konkursie, masz doświadczenie, czy tak sobie walisz ciemną kulą w płot? a co to nagrody, to sorry, jeszcze nikt nie wymyslił konkursu, w którym zwycięzca dostaje księzniczkę z bajki, a jak chcesz konia, to ić do rządu
vialix, a skąd znasz?
możesz pisać o pszczółkach, nikt ci nie rozkazuje zagłebiać się w tematy, o których nie masz pojęcia, czyli dla dorosłych
[ Dodano: Czw 10 Cze, 2010 ]
jeszcze taka mała uwaga vialix, jak się zamieszcza czyjś utwór, to wypadałoby podać autora i źródło, a nie opatrzeć to Haha 18+, poczytaj sobie ustawę o prawach autorskich, zanim się zaczniesz mądrzyć, za co przyznawane są punkty w konkursie erekcjato, zacznij od uzupełniania braków w podstawach, swoich
vialix, a skąd znasz?
możesz pisać o pszczółkach, nikt ci nie rozkazuje zagłebiać się w tematy, o których nie masz pojęcia, czyli dla dorosłych
[ Dodano: Czw 10 Cze, 2010 ]
jeszcze taka mała uwaga vialix, jak się zamieszcza czyjś utwór, to wypadałoby podać autora i źródło, a nie opatrzeć to Haha 18+, poczytaj sobie ustawę o prawach autorskich, zanim się zaczniesz mądrzyć, za co przyznawane są punkty w konkursie erekcjato, zacznij od uzupełniania braków w podstawach, swoich
6
Zapraszam Panią ann13 do przedstawienia się w odpowiednim dziale - wymagane jeśli ma zamiar jeszcze pisać na tym forum. Inaczej blokuje tematy i wracam do maratonu z nauką.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
7
Napisałem, że strona+skład Jury (grupa nicków) nie przekonały mnie do wzięcia udziału w konkursie - co sugeruje, że wcześniej nie miałem do czynienia z tym wydarzeniem i osobami. I nie jest to żadna ocena, a jedynie odezwa na zaproszenie tu zamieszczone.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott
8
W rzeczywistości nie mam nic do waszych konkursów. Mój post był oczywistą prowokacją. Byłem pewien, że ktoś zaraz rzuci się na mnie, bo jak już wspomniałem, wystarczająco znam Erekcjato.jeszcze taka mała uwaga vialix, jak się zamieszcza czyjś utwór, to wypadałoby podać autora i źródło, a nie opatrzeć to Haha 18+, poczytaj sobie ustawę o prawach autorskich, zanim się zaczniesz mądrzyć, za co przyznawane są punkty w konkursie erekcjato, zacznij od uzupełniania braków w podstawach, swoich

Jeśli chcesz, mogę napisać do administracji żeby usunęli wiersz. Chociaż nie wiem dlaczego. Może jakiś potencjalny uczestnik przeczyta go i postawowi dopasować się do gustów jury? Ha ha ha.
9
Strona jest tragiczna. Próbowałem znaleźć jakieś info po namiarach, które tutaj podałaś, ale odechciało mi się bardzo szybko. Nie dowiedziałem się nawet co to jest to erekcjato...Vialix pisze:możesz pisać o pszczółkach, nikt ci nie rozkazuje zagłebiać się w tematy, o których nie masz pojęcia, czyli dla dorosłych