Latest post of the previous page:
A mnie wciągnęło Gone Michaela Granta. Polecam.17
Napiszę to, bo wszyscy się silą na niewiadomo co ;P
Mnie wciągnęło jak bagno - Władca Pierścieni.
Mnie wciągnęło jak bagno - Władca Pierścieni.
18
A mnie wciągnął cykl 'Bractwo Czarnego Sztyletu' J.R. Ward oraz cykl 'Trylogia demonów' Petera V. Bretta, czyli cykl o Malowanym Człowieku 

Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
– William Blake
19
Mnie wciągnęła książka "Zły" Leopolda Tyrmanda, świetnie napisany PRL-owski kryminał w warszawskiej scenerii. Książka jest pokaźnych rozmiarów, tym lepiej.
Ponadto każda historia Shusaku Endo sprawia, że niemal grzechem jest oderwanie się od niej przed końcem.
Ponadto każda historia Shusaku Endo sprawia, że niemal grzechem jest oderwanie się od niej przed końcem.
20
Mnie wciągnęło wiele książek 
Uważam, że najbardziej wciągające są książki w miarę prosto i zrozumiale napisane. Dla mnie jest to trylogia "Czarnego Maga" Trudi Canavan. Jest to na tyle początkująca pisarka, że czytając po kolei całą trylogię, można dostrzec, jak jest styl poprawia się i nabiera pewnej dojrzałości. Pierwsza częśc jakby nie patrzeć pod względem stylistyki była po prostu do bani - jednak sama fabuła niezwykle mnie wciągnęła i po prostu musiałam przeczytać kolejne.

Uważam, że najbardziej wciągające są książki w miarę prosto i zrozumiale napisane. Dla mnie jest to trylogia "Czarnego Maga" Trudi Canavan. Jest to na tyle początkująca pisarka, że czytając po kolei całą trylogię, można dostrzec, jak jest styl poprawia się i nabiera pewnej dojrzałości. Pierwsza częśc jakby nie patrzeć pod względem stylistyki była po prostu do bani - jednak sama fabuła niezwykle mnie wciągnęła i po prostu musiałam przeczytać kolejne.
21
"Piękne istoty" Kami Garcii i Margaret Stohl/ Zdecydowanie. I nie obchodzi mnie, co o tym myślicie. Dla mnie ta książka jest the best.
Każdego ranka, każdej nocy
– William Blake
– William Blake