Wiedźma Fée kłania się nisko. I nieśmiało uśmiecha, na przywitanie, do wszystkich mieszkańców tegoż oto forum. Piszę od dawna, ale poza gronem przyjaciół nikt mnie jeszcze nie recenzował i cóż, myślę że czas najwyższy. Stąd też się tutaj pojawiam. Co więcej...? Lat 18, nałogowo piję kawę. I czaruję, rzecz jasna.
Niech moc będzie z Wami, moi drodzy. ;]
2
Czarownica, powiadasz? Ave, siostrzyczko 
Już cię uwielbiam, he he
Witaj i czuj się jak u siebie.
[ Dodano: Nie 25 Lip, 2010 ]
Aha, zapomniałam - masz intrygujący nick

Już cię uwielbiam, he he

Witaj i czuj się jak u siebie.
[ Dodano: Nie 25 Lip, 2010 ]
Aha, zapomniałam - masz intrygujący nick

Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
3
nick to francuskie określenie na czarownicę...xd a w naszym pięknym języku rodzimym jest mile przewrotne nieprawdaż ;]
i och, czyżby łączyły nas jakieś więzy krwi? 'siostrzyczko'? xd
i och, czyżby łączyły nas jakieś więzy krwi? 'siostrzyczko'? xd
'Patrz poza te ściany spękane, sczerniałe, poza ten smutek rzeczy porzuconych i zacznij widzieć nikłe zarysy, taki obraz, jaki ma się w oczach jeszcze przez chwilę po iskrzeniu się sztucznych ogni.'
Czy człowiek osiągnie kiedyś taki poziom moralności, że stworzy dla nomadów ruchome więzienia? / J. Lec
Czy człowiek osiągnie kiedyś taki poziom moralności, że stworzy dla nomadów ruchome więzienia? / J. Lec
5
Sympatycznie ;]
Może jakiś wspólny sabat? Koleżanko po fachu.
Może jakiś wspólny sabat? Koleżanko po fachu.
'Patrz poza te ściany spękane, sczerniałe, poza ten smutek rzeczy porzuconych i zacznij widzieć nikłe zarysy, taki obraz, jaki ma się w oczach jeszcze przez chwilę po iskrzeniu się sztucznych ogni.'
8
Miło mi.
Moja magia nie jest ani magią fantasy ani tą, którą uważasz za 'prawdziwą'. Parapsychologia to nie magia, to tak jakby druga strona nauki, do strony której nie chcą się przyznawać naukowcy xd A do mnie przylgnęła etykietka wiedźmy już dawno temu, przez wzgląd na anormalne sny (nie będę się tu nad nimi rozwodzić, bo to długi i mało przyjemny temat), bardzo czułą intuicję i zbyt wybujałą wyobraźnię. Bo wiecie, ja sobie lubię polatać na miotle czasami np...;] no. i też takimi historiami raczyłam każdego napotkanego człowieczka i tak już zostało. Że wiedźma.
Moja magia nie jest ani magią fantasy ani tą, którą uważasz za 'prawdziwą'. Parapsychologia to nie magia, to tak jakby druga strona nauki, do strony której nie chcą się przyznawać naukowcy xd A do mnie przylgnęła etykietka wiedźmy już dawno temu, przez wzgląd na anormalne sny (nie będę się tu nad nimi rozwodzić, bo to długi i mało przyjemny temat), bardzo czułą intuicję i zbyt wybujałą wyobraźnię. Bo wiecie, ja sobie lubię polatać na miotle czasami np...;] no. i też takimi historiami raczyłam każdego napotkanego człowieczka i tak już zostało. Że wiedźma.
10
Odkurzacz? Ble fuj nie! Nigdy. Pozostanę wierna tradycyjnym środkom transportu. Odkurzacz jest niezgrabny, zero jakiejkolwiek finezji...xd
12
Czyli doszliśmy do wniosku, że miotła jest kobieca. Brawo Serena xD