16

Latest post of the previous page:

witaj,
jestem na wakacjach, więc dużo ksiazek dzieciowych nie mam, ale to, co młody ostatnio czytał, to ksiązki z wydawnictw

zielona sowa ( www.zielonasowa.pl )

wydawnictwo DEBIT sp. J. -> z bielska białej (tel 33-810-08-20) -> www.wydawnictwo-debit.pl

firma ksiegarska jacek olesiejuk sp.z o.o. -> [email protected] ( http://www.fkjo.pl )

pzdr i powodzenia :-)

[ Dodano: Pią 13 Sie, 2010 ]
a skoro fantastyka, spróbuj w fabryce :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

17
Dziękuję. Do Zielonej Sowy już kiedyś zaglądałem. Wygląda mi to jednak na wydawnictwo zbyt dziecięce, "Węzeł" jest jednak poważniejszy, bardziej uniwersalny wiekowo, może go śmiało przeczytać także dorosły. Debit też, sądząc po ofercie z pierwszej strony, jest zbyt dziecięcy. Do Olesiejuka napisałem, zdaje mi się, że jest jeszcze Jaguar, może jeszcze kilka się znajdzie. Fabryka niestety już odpada, wysłałem tam przed przeróbką. Kondias

18
nie poddawaj się, jak poprawiłeś text, możesz swobodnie go wysłać drugi raz,
walcz, jak to andrzej mawia :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

19
Brat mi już podzielił plik tomu I, ale nie mogę znaleźć ścieżki do umieszczenia rozdziałów na forum bez żmudnego przepisywania - powinna taka być do szybkiego wysyłania dłuższych tekstów. Może ktoś mi powie jak to zrobić? Będę bardzo wdzięczny. Kondias.

20
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem Twój problem, ale zamiast przepisywania tekstu na forum powinieneś go tu wkleić za pomocą schowka. Czyli skopiować tekst w programie do pisania (w menu Edycja->Kopiuj) i wkleić do posta na forum (Edycja->Wklej).
Reklamisko.com - gdzie obrywa się kiepskim reklamom

21
Kondias, jeśli twoim problemem jest przepisanie tekstu np. z maszynopisu, to proponuję skorzystanie ze skanera i programu odczytującego tekst z obrazów (np. FineReader).

22
Żeby wkleić tekst na forum
1) otwórz go sobie u siebie na komputerze i zaznacz fragment który chcesz nam pokazać (kliknij myszką na początku i zjedź w dół do końca, albo wciśnij jednocześnie klawisz 'ctrl' i klawisz 'a'
2) Jeśli tekst jest zaznaczony kliknij na nim prawym przyciskiem myszy i z menu które się pojawi wybierz 'kopiuj'
3) wejdź na forum, stwórz nowy ątek w odpowiednim dziale i wejdź na pole do wpisywania tekstu
4) kliknij w tym polu prawym klwiszem myszy i z menu które wyskoczy wybierz wklej

No i tekst jest wysłany :-)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”