Latest post of the previous page:
o takNavajero pisze:Ludziska, ludziska... Pax między krześcijany, ok?![]()

pokój po polsku zapada gdy z ogromnym szacunkiem dla powalonego wroga wbijamy osiokowy kołek i szczamy na jego mogiłę

Latest post of the previous page:
o takNavajero pisze:Ludziska, ludziska... Pax między krześcijany, ok?![]()
trudno ocenić - bo sam się łatwo wkurzam i nakręcam.polishbritpoper pisze:Mi tam trochę głupio bo od mojego posta zaczęła się zawierucha w której On ucierpiał.
pomidorpolishbritpoper pisze: Faux_Edit: My forumowicze możemy przestać offtopować. Nawet nie tylko możemy.
Ktoś ma coś przeciw?Andrzej Pilipiuk pisze:Zamykamy?
Trochę brak mi słów - OMFG a czy w którymś miejscu ktokolwiek tutaj nakłaniał do zmiany poglądów czy szkalował tych, którzy Masłowską lubią? Rozróżnij to od dosadnego wyrażania swojego zdania.gebilis pisze:mi tam Masłowska się podoba i nie zmieni mojego stanowiska twoje ględzenie.
Liczyłaś? A może dziś akurat przybył jeden przeciwnik i mają przewagę? Przepraszam, że tak się wtryniam w wypowiedź nie do mnie, ale jaka to różnica w ilości jednych i drugich jeśli chodzi o pisarzy beletrystyki? Gdyby co drugiego człowieka, który kupił książkę Andrzeja Pilipiuka uznać za jego zwolennika, to mamy ich dziesiątki (czy też setki) tysięcy. Gdzie ci przeciwnicy? Wykupują nakłady, aby nie przybyło zwolenników?gebilis pisze:A co do ilości wydanych przez ciebie ksiązek: masz tylu przeciwników co zwolenników, jednak..
Piszesz, jakby było to zabronione.gebilis pisze:ja tam wolę napisać tę jedną jedyną, o której nawet wróble będą ćwierkały niz stosy przecietnych.
właśnie.gebilis pisze:Odniosłam sie do wypowiedzi Andrzeja na poprzedniej stronie i to mi wolno..
a ja nie popieram - co może być zaczątkiem dyskusji i walenia się po głowach argumentami a nie nahajką lub inwektywami.Ale mój sens wypowiedzi miał być taki, ze popieram jej poglad o pisaniu kiedy się ma na to ochote i wydawaniu wtedy, gdy to sie uzna za stosowne. .
mogę być tym co najwyżej rozczarowany ale nie obrażam sięPo prostu mam inne zdanie niz Andrzej.
masz ochotę o tym porozmawiać?Sir Wolf pisze:Już nic z tego tematu nie będzie. Przerodził się w wyjaśnianie, co kto miał na myśli.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”