Cześć

1
Cześć, jestem heatwave. Czy tu biją?

Nie potrafię porządnie pisać ale chciałbym nauczyć się złożyć tak do paru sensownych zdań.

Nawet nie bardzo wiem co mam tu więcej napisać; wolałbym się wślizgnąć i udawać, że byłem tu od zawsze.

2
Czy tu biją?
Bić nie biją, ale gnoją równo ;)
Nie potrafię porządnie pisać ale chciałbym nauczyć się złożyć tak do paru sensownych zdań.
Spokojnie - tu się wszystkiego nauczysz :)
Nawet nie bardzo wiem co mam tu więcej napisać; wolałbym się wślizgnąć i udawać, że byłem tu od zawsze.
Nie ma sprawy :P
A może troszeczkę więcej o sobie napiszesz? Znaczy wiesz, o swoich zainteresowaniach np.? To tak dla formalności ;)

Witaj na forum! :D
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

3
Powinienem był napisać "nauczyć się jak złożyć...". Czy brak opcji edycji własnego posta to jakaś forma tortur?

Interesuję się paroma nudnymi zagadnieniami; muzyka, historia najnowsza, cudownie głupie komiksy internetowe, trochę komputery. Mój ulubiony pisarz to P.K. Dick a ulubione zajęcie to marnowanie czasu w trakcie sesji egzaminacyjnej - taki sport ekstrymalny.

[ Dodano: Nie 30 Sty, 2011 ]
W regulaminie nie doczytałem się wzmianki o podwójnym poście więc zaryzykuję.

Dziękuję za powitanie.

4
wolałbym się wślizgnąć i udawać, że byłem tu od zawsze
Nie ma takiej opcji: wszystko widać jak na dłoni dzięki magicznemu ,,dołączył: ****"
Co do edycji, nie chodzi tylko o tortury. Chodzi raczej o to, żeby uniknąć możliwości trollowania(a przynajmniej ja to tak postrzegam)
Miłego forumowania, tutaj zobaczysz, że kogoś kto nie potrafi pisać można zjechać mniej niż tego, który potrafi:)
Uroczyście witam.
PS. wejdź w swój profil i zaznacz płeć aby uniknąć nieporozumień:P

5
Witka!
heatwave pisze:Czy brak opcji edycji własnego posta to jakaś forma tortur?
To jest chyba po to, żebyś po wskazaniu błędów nie poprawił tekstu i nie twierdził: "No pacz, gdzie te błędy, no, wonty?" Mniej więcej. :)
zaqr pisze:PS. wejdź w swój profil i zaznacz płeć aby uniknąć nieporozumień:P
Mnie potrafili brać za faceta nawet z zaznaczoną płcią ;p
ObrazekObrazekObrazek

6
@Luka w pamięci
Bo bycie mężczyzną to równie złożona sprawa jak bycie kobietą.

W sumie, jeśli nie macie nic przeciwko, to jednak zostawię swój profil w formie minimalistycznej a wszelkie nieporozumienia odgórnie uznam za dobry żart ;-)

@Co do edycji
Ja wiem, ja wiem! Ale chciałoby się czasami poprawić błąd czy dwa.

7
heatwave pisze: ulubione zajęcie to marnowanie czasu w trakcie sesji egzaminacyjnej - taki sport ekstrymalny.
Dosłownie mam to samo... :D

witaj!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”