Cześć, jestem heatwave. Czy tu biją?
Nie potrafię porządnie pisać ale chciałbym nauczyć się złożyć tak do paru sensownych zdań.
Nawet nie bardzo wiem co mam tu więcej napisać; wolałbym się wślizgnąć i udawać, że byłem tu od zawsze.
2
Bić nie biją, ale gnoją równoCzy tu biją?

Spokojnie - tu się wszystkiego nauczyszNie potrafię porządnie pisać ale chciałbym nauczyć się złożyć tak do paru sensownych zdań.

Nie ma sprawyNawet nie bardzo wiem co mam tu więcej napisać; wolałbym się wślizgnąć i udawać, że byłem tu od zawsze.

A może troszeczkę więcej o sobie napiszesz? Znaczy wiesz, o swoich zainteresowaniach np.? To tak dla formalności

Witaj na forum!

Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
3
Powinienem był napisać "nauczyć się jak złożyć...". Czy brak opcji edycji własnego posta to jakaś forma tortur?
Interesuję się paroma nudnymi zagadnieniami; muzyka, historia najnowsza, cudownie głupie komiksy internetowe, trochę komputery. Mój ulubiony pisarz to P.K. Dick a ulubione zajęcie to marnowanie czasu w trakcie sesji egzaminacyjnej - taki sport ekstrymalny.
[ Dodano: Nie 30 Sty, 2011 ]
W regulaminie nie doczytałem się wzmianki o podwójnym poście więc zaryzykuję.
Dziękuję za powitanie.
Interesuję się paroma nudnymi zagadnieniami; muzyka, historia najnowsza, cudownie głupie komiksy internetowe, trochę komputery. Mój ulubiony pisarz to P.K. Dick a ulubione zajęcie to marnowanie czasu w trakcie sesji egzaminacyjnej - taki sport ekstrymalny.
[ Dodano: Nie 30 Sty, 2011 ]
W regulaminie nie doczytałem się wzmianki o podwójnym poście więc zaryzykuję.
Dziękuję za powitanie.
4
Nie ma takiej opcji: wszystko widać jak na dłoni dzięki magicznemu ,,dołączył: ****"wolałbym się wślizgnąć i udawać, że byłem tu od zawsze
Co do edycji, nie chodzi tylko o tortury. Chodzi raczej o to, żeby uniknąć możliwości trollowania(a przynajmniej ja to tak postrzegam)
Miłego forumowania, tutaj zobaczysz, że kogoś kto nie potrafi pisać można zjechać mniej niż tego, który potrafi:)
Uroczyście witam.
PS. wejdź w swój profil i zaznacz płeć aby uniknąć nieporozumień:P
5
Witka!

To jest chyba po to, żebyś po wskazaniu błędów nie poprawił tekstu i nie twierdził: "No pacz, gdzie te błędy, no, wonty?" Mniej więcej.heatwave pisze:Czy brak opcji edycji własnego posta to jakaś forma tortur?

Mnie potrafili brać za faceta nawet z zaznaczoną płcią ;pzaqr pisze:PS. wejdź w swój profil i zaznacz płeć aby uniknąć nieporozumień:P
6
@Luka w pamięci
Bo bycie mężczyzną to równie złożona sprawa jak bycie kobietą.
W sumie, jeśli nie macie nic przeciwko, to jednak zostawię swój profil w formie minimalistycznej a wszelkie nieporozumienia odgórnie uznam za dobry żart ;-)
@Co do edycji
Ja wiem, ja wiem! Ale chciałoby się czasami poprawić błąd czy dwa.
Bo bycie mężczyzną to równie złożona sprawa jak bycie kobietą.
W sumie, jeśli nie macie nic przeciwko, to jednak zostawię swój profil w formie minimalistycznej a wszelkie nieporozumienia odgórnie uznam za dobry żart ;-)
@Co do edycji
Ja wiem, ja wiem! Ale chciałoby się czasami poprawić błąd czy dwa.
8
Rozgość się.
Hej!
Edit: Bez_Edit.

Edit: Bez_Edit.

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman: