Latest post of the previous page:
Baczy, czy ja wiem, czy takie bezsensowne. Owszem, masz rację, ludzie są różni, niektórzy nie będą mieli niczego ciekawego czy istotnego do przekazania, inni z kolei mogą z początku niewiele się udzielać, bo taki mają charakter i nie potrafią od razu błyszczeć w nowym towarzystwie. No, ale z drugiej strony, jak ktoś nie ma nic do powiedzenia, to po kiego grzyba chce pisać?Wiem, że obowiązek weryfikowania niesie z sobą te niebezpieczeństwa, o których napisałeś. Ale od tego jest regulamin tamtego działu, który zabrania komentarzy typu "Fajne! Fajny motyw z wampirami, i ten klimacik Miodzio, chcę więcej! Tylko na przyszłość trochę więcej akcji, bo tutaj to słabo ci to wyszło." Ktoś ośmieli się dać taką "ocenę", to myk i dostaje ostrzeżenie, sytuacja się powtórzy, to znów myk i ostrzeżenie albo ban. I nara.
Mój poprzedni post to tylko taka propozycja. Wydaje mi się, że odpowiednio egzekwowana, dałaby skutki w postaci bardziej aktywnego uczestnictwa. Ale jak już wcześniej wspomniałem, jestem tu nowy, więc akurat w tej kwestii za dużo do powiedzenia nie mam. Zdaję się na opinię i doświadczenie tych, którzy już tu trochę czasu spędzili.
Tak poza tematem, plus za zdjęcie Kombajna. Nirvana to kawał świetnej muzy.