Witam wszystkich :)

1
Witam wszystkich :). Mam na imię Kasia, jestem już całkiem dojrzałą kobietą i piszę od wielu lat. Marzę o napisaniu książki, ale stan zdrowia stale to opóźnia :(. Liczę na cenne wskazówki i proszę o krytykę moich tekstów.

3
I co mogę zrobić, żeby mój tekst pojawił się w tekstach do zweryfikowania i zniknął z tego działu "stale bądź czasowo zablokowane"? Przyznaję - przeczytałam regulamin zbyt pobieżnie :(. Czy oprócz przywitania (wstyd...) czegoś jeszcze zaniedbałam?

[ Dodano: Wto 22 Lut, 2011 ]
shelion pisze:Pierwsza cenna wskazówka: zacznij od przeczytania regulaminu. Druga cenna wskazówka: wybacz mi zgryźliwość. Ostatnio jakoś tak więcej nowych nie czyta regulaminu...

Witam. :)
Witaj shelionie :). Twoja "zgryźliwość" jak najbardziej na miejscu niestety...

6
Uszanowanko. Eh przed rejestracją powinien być test ze znajomości regulaminu:P Ale teraz masz jedyną i niepowtarzalną szansę, żeby zapoznać się z setkami tematów, które znajdują się na tym forum. Nie czekaj, przeglądaj, przez następne 30dni opcja czytania i pisania na forum jest całkowicie darmowa(później zresztą też), każdy czeka z przyciskiem ,,pomógł", a Admini już ostrzą ząbki i pazurki na kolejną ofiarę warnów. Tak więc nie zwlekaj i zacznij Przygodę z 4um od dziś:D:P
Czujka:)

10
Witaj ewik33 :)
Witaj Wilczku i dziękuję :)

[ Dodano: Sro 02 Mar, 2011 ]
Mam pytanie - czy na publikację wiersza też muszę czekać 30 dni? Nigdzie nie znalazłam takiej informacji, ale wolę zapytać...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”