17
Ech Wy leniuchy :) A tak mógłbym się pochwalić Parowskiemu, że mu znalazłem pisarski narybek :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

19
No, to rozumiem! A jakby jeszcze tekst się załapał... ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

21
padaPada pisze:Miałbyś otwarty kredyt, w każdym numerze Twoje opowiadanko. ;)
Dziękuję, ale nie mam problemów z publikacją swoich tekstów. Bardziej z brakiem czasu na ich pisanie :) A przekonanie Parowskiego do druku opowiadania które mu się nie podoba, jest równie prawdopodobne co rozbicie głową muru. Sam co prawda nigdy nie próbowałem, ale słyszałem o takich próbach :D
padaPada pisze: A ja bym się posikał z radości. hehe. :D
No cóż, nieładnie życzyć komuś zmoczenia spodni, ale oby... ;)
dr Samuel Johnson

23
padaPada pisze:
Navajero pisze:Sam co prawda nigdy nie próbowałem, ale słyszałem o takich próbach :D
Przeżyli? ;)
Niby tak, ale co to za życie ;)
dr Samuel Johnson

25
Z czystej ciekawości: Są jakieś wieści o zakończeniu konkursu? Ostatnia wzmianka jaką znalazłem mówiła (pozwolę sobie zacytować):
"Artur Kaczorek 2011-03-31 16:12
Szanowni Państwo,
chciałem poinformować, że muszę przesunąć ogłoszenie oficjalnych wyników konkursu o kilka dni.
Z poważaniem,
Artur Kaczorek"
Przegapiłem cudzy dzień chwały i radości, czy do teraz konkurs pozostał nierozstrzygnięty?
Pozdrawiam zorientowanych w temacie i tych mniej ;).

27
Ale ze mnie gapa - gdyby nie moja krucjata przeciw wulgaryzmom użyłbym pewni innego zwrotu. Dzięki za informację - nie był to mój typ, ale też nie "autsajder" ;).
Oby NF częściej organizowała TAKIE konkursy :).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”