Latest post of the previous page:
Przyznaję się. Nie zdążyłam. :oops:18
<podnosi nieśmiało rękę>Navajero pisze:A tak mógłbym się pochwalić Parowskiemu, że mu znalazłem pisarski narybek
Ja zdążyłem. Możesz zbierać plusy.

20
Miałbyś otwarty kredyt, w każdym numerze Twoje opowiadanko.Navajero pisze:A jakby jeszcze tekst się załapał...

A ja bym się posikał z radości. hehe.

21
Dziękuję, ale nie mam problemów z publikacją swoich tekstów. Bardziej z brakiem czasu na ich pisaniepadaPada pisze:Miałbyś otwarty kredyt, w każdym numerze Twoje opowiadanko.![]()

No cóż, nieładnie życzyć komuś zmoczenia spodni, ale oby...padaPada pisze: A ja bym się posikał z radości. hehe.

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
22
Przeżyli?Navajero pisze:Sam co prawda nigdy nie próbowałem, ale słyszałem o takich próbach

Dzięki, mimo wszystko.Navajero pisze:No cóż, nieładnie życzyć komuś zmoczenia spodni, ale oby...

23
Niby tak, ale co to za życiepadaPada pisze:Przeżyli?Navajero pisze:Sam co prawda nigdy nie próbowałem, ale słyszałem o takich próbach

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
25
Z czystej ciekawości: Są jakieś wieści o zakończeniu konkursu? Ostatnia wzmianka jaką znalazłem mówiła (pozwolę sobie zacytować):
Pozdrawiam zorientowanych w temacie i tych mniej
.
Przegapiłem cudzy dzień chwały i radości, czy do teraz konkurs pozostał nierozstrzygnięty?"Artur Kaczorek 2011-03-31 16:12
Szanowni Państwo,
chciałem poinformować, że muszę przesunąć ogłoszenie oficjalnych wyników konkursu o kilka dni.
Z poważaniem,
Artur Kaczorek"
Pozdrawiam zorientowanych w temacie i tych mniej

26
Konkurs został rozstrzygnięty. Oficjalną informację podano tutaj:
http://www.fantastyka.pl/10,4096.html
http://www.fantastyka.pl/10,4096.html
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/