witam was wysztkich:)

1
Witam jestem Charyta. imię to powstało przez Winky no i przez nasze siostry. jestem tu bo lubie isać. nie traktuję tego jako hobby bo skupiam się na razie na muzyce. pisze w wolnym czasie.

mam n adzieję ze moje prace będą się wam podobały;) miłego czytania i pisania:)
carpe diem - łap dzień

3
Siemka, siemka :D
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Winky czy to jest ta osoba, którą obiecałas mi na deser? Oj, przepraszam mialem nic nie mowic o torturach i jedzeniu zywcem.

Helou ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

8
No dobrze ;D

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

9
Hansu, pamiętaj, że ostatnio dałem Ci nerkę z poprzedniej ofiary. Liczę teraz na Twój rewanż.

A poza tym to cześc i czołem.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

10
Dobrze zostawię Ci serce, moze byc? To uczciwa tranzakcja.

11
Mnnniam, fresh meat! Mnie się w podziale nie bierze pod uwagę?!Bierzcie co chcecie, ja zamawiam sobie policzki :twisted:

Pozdrawiam ciepło.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”