Dzień Dobry

1
Byłem święcie przekonany, że się tutaj kiedyś rejestrowałem. Ale system mnie nie rozpoznaje. No to może jeszcze raz;

Dzień Dobry. Mam na imię Krzysztof, ale reaguję również na zawołanie 'baranek'. Prawdę mówiąc, to głównie reaguję na 'baranek', bo po imieniu to już chyba tylko Żona do mnie mówi.
Mam lat... Mam swoje lata. Bo zawsze uważałem, ze lepiej mieć swoje niż cudze.
Trochę piszę.
Więcej czytam.
To chyba tyle.

Mam nadzieję, że nie narozrabiałem, nie powieliłem konta, czy cóś.

2
Bardzo lubię Twoje miniaturki, wiesz? :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

5
Witaj!

Nawet nie wiesz jakiego banana miałem na ustach jak w powitalni zobaczyłem ,,baranek" ;) Też bardzo podobają mi się Twoje opowiadanka, poza tym kojarzę Cię z forum SFF&H jako fajnego gościa (sorry za spoufalanie/wazelinę). Mam nadzieję, że będzie więcej twórców stamtąd, którzy do nas zawitają.

W każdym razie czuj się miło ;)

P.S Przekaż pozdrowienia Yabolmanowi.

6
Witaj! :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

10
Dzięki za przemiłe powitanie.
Opar, zawstydzasz mnie :oops:
Romku, nowy temat podany, a przecież napisane jest: "Trzeci będą pierwszymi". Z drżeniem otłuszczonego serca czekam na tekst :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”