Witajcie!

1
Dzień dobry!
Mam na imię Alicja i jestem dwunastolatką, która bardzo lubi czytać i pisać opowiadania. Od pewnego czasu myślę o napisaniu czegoś dłuższego, niż zadane na język polski historyjki. Mam nadzieję, iż pomimo mojego młodego wieku mnie stąd nie wyrzucicie.
Zdaję sobie sprawę, że mając tyle lat, jeszcze nie do końca wiem, jak mogę rozwijać talent literacki (jeżeli takowy w ogóle posiadam) i liczę na porządne przejrzenie moich tekstów.
Pozdrawiam,
Ala

2
Dlaczego miałby ktoś dyskryminować kogokolwiek ze względu na wiek? Wiek wiekowi przecież nierówny.
Witaj.
Kiedy ktoś spotyka kogoś
Idąc pośród zbóż
Gdy ktoś pocałuje kogoś
Płakać chciałby któż?

4
Gwoli ścisłosci, ja tu poraz pierwszy zajrzalem gdym byl chyba jeszcze dziesięciolatkiem i na większość rzeczy reagowałem dość w miarę entuzjastycznie, tak więc rekordzistką w tej dziedzinie nie jesteś, przyjaciólko ;D
wyje za mną ciemny, wielki czas

5
Mi nastolatki poniżej 15 roku życia kojarzą się z bezmózgimi zombie sunącymi bezwładnie i głośno do szkoły :D

Christopher Moore zaczął pisać w wieku dwunastu lat :P (ostatnio czytałem i tak jakoś została ta informacja w głowie)

Witaj i rozgość się wygodnie na forum (jak to Faux mawia)
Obrazek

6
Mi nastolatki poniżej 15 roku życia kojarzą się z bezmózgimi zombie sunącymi bezwładnie i głośno do szkoły
fakt, coś w tym jest ; )
wyje za mną ciemny, wielki czas

8
Eee... Ostatnio chyba jakaś piętnastolatka wydała jakąś książkę, którą obsypano jakimiś nagrodami i nawet nakręcono na jej podstawie jakiś film... [ćwiczę odmianę ;p ] Coś tam o wojnie polski z rosjanami, może o 1920? Dunno...

Ja osobiście jak najbardziej popieram dawanie upustu demiurgicznym skłonnościom, niezależnie od wieku i zainteresowań =) Lepsze to niż bzdurzenie o kosmetykach i trucie sobie mózgu telewizjami muzycznymi =) Keep it up!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”