Czołem

1
Przedstawiam się, jak tego wymaga etykieta. Mam na imię Jacek, jestem studentem IV roku politologii. Interesuję się polityką (to ci zaskoczenie, zważywszy na kierunek), historią XX wieku, muzyką i tanimi fajkami zza wschodniej granicy ;) Kiedyś nałogowo pochłaniałem literaturę fantastyczną, ale studia robią z ludźmi straszne rzeczy... Ogólnie mam wrażenie, że ostatnimi czasy rozpuściłem się jak dziadowski bicz i nic konstruktywnego w swoje życie nie wnoszę. W ramach walki z lenistwem siadłem pewnego wieczoru przed komputerem i wysmarowałem tekst na Konkurs Literacki "Świetlne Pióro 2011". Wyróżniono moją pracę, więc postanowiłem pchnąć to do przodu i popracować nad sobą - mam nadzieję, że pomogą mi w tym użytkownicy Weryfikatorium.

Witam wszystkich :)

6
Dziękuję za miłe przywitanie :)

maciejslu - bardziej obawiam się o to, że dotknie mnie w końcu taki regres, że książki zacznę traktować wyłącznie jako podpórki do mebli ;) A to bardzo, bardzo niedobrze.

7
uthModar pisze:maciejslu - bardziej obawiam się o to, że dotknie mnie w końcu taki regres, że książki zacznę traktować wyłącznie jako podpórki do mebli ;) A to bardzo, bardzo niedobrze.
E, no bez przesady...

Książki są na szczęście różne różniste i inteligentnemu człowiekowi ciężko się znudzić czytaniem. A jak się jednak znudzi - zostaje mu jeszcze pisanie własnych książek ;-)
Pozdrawiam
Maciej Ślużyński
Wydawnictwo Sumptibus
Oficyna wydawnicza RW2010
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”