No witam!

1
Mam na imię Karolina, chodzę do II gimnazjum i uwielbiam pisać. To brzmi trochę banalnie, przepraszam, ale nie znalazłam sposobu na bardziej oryginalne, dowcipne powitanie. Najlepiej wychodzi mi narracja pierwszoosobowa dlatego też jest to jedyna, którą się zajmuję. Oprócz literatury interesuje mnie muzyka (słucham prawie wszystkiego, ale głównie rocka i alternative), teatr i taniec. Lubię się dobrze bawić, wydaje mi się, ze jestem dosyć rozrywkową osobą:) Na tym forum szukam szczerych opinii, chciałabym się rozwijać jako pisarz, chociaż to na pewno nie jest ścieżka, którą będę podążać w życiu. Raczej pasja.

No więc jeszcze raz-hej!:)

4
Dla Nas wydaje się jedną z trudniejszych, bo nigdy nie potrafimy powstrzymać się od dodawania myśli osobom wokół bohatera tudzież opisywać sceny z innego miejsca. Ale co kto lubi.
Kiedy ktoś spotyka kogoś
Idąc pośród zbóż
Gdy ktoś pocałuje kogoś
Płakać chciałby któż?

6
Pierwszoosobowa narracja to naprawdę ciekawa forma - sam popełniłem w niej 250 stron - i bardzo lubię ją czytać. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z obecności tutaj, a my z radością będziemy mogli witać Twoje utwory. :)

7
Ramona również pisywała, nawet wciąż pisuje. Co nie znaczy, ze czasem nie irytuje.
Kiedy ktoś spotyka kogoś
Idąc pośród zbóż
Gdy ktoś pocałuje kogoś
Płakać chciałby któż?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”