Witam Serdecznie

1
Witam was serdecznie , prosze mi wybaczyc brak uzywania polskich czcionek na forach - ale to nawyk. Zly lub nie - jednak nawyk.
Literat ze mnie zapewne kiepski, jednak od dluzszego czasu obserwuje niniejsze forum. Wielka szkoda, ze dopiero dzisiaj doczytalem, ze zamieszczanie czegokolwiek mozliwe jest dopiero po uplywie 30 dni od dnia rejestracji co poniekad wyklucza mnie z dzielenia sie z wami ... moja tworczoscia lub jej pierwszymi kroczkami.
Jako absolutny nowicjusz radbym byl uslyszec slowa krytyki.

Wiadomym jest, ze w zyciu, w ciaglym zabieganiu milo oderwac sie od tego zgielku, ale rowniez niewiele pozostaje czasu, ot -chocby na czytanie.
Pozdrawiam serdecznie

2
O ile w postach brak polskich znaków jakoś da się przebrnąć, to w tekstach są jak najbardziej wymagane. Witam ja cię tu:)

3
Witamy, witamy!

Mnie już nic nie zdziwi. Mamy przecież dwie użytkowniczki, które nie stawiają dużych liter po kropce! :D

aishiru, rozgość się! Trzydzieści dni szybko upłynie! :)
Posprawdzaj teksty piętnaście razy, podoklejaj ogonki i kropki przed wrzuceniem (musimy dbać o zdrowie i samopoczucie naszych Weryfikatorów). :)

4
a kiedy tekst ma 1 230 000 znakow ;)
oczywiscie zartuje.
jest mi bardzo milo.
okres vacatio jest uporczywy ale do zniesienia. Z przyjemnoscia cos wrzucę, za miesiac i wroce myslami do etapu, w ktorym jestem teraz.[/i]

5
Siema
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”