16

Latest post of the previous page:

Ojej, naprawdę bardzo mi miło, że się tak spodobało.

Mam tylko jeden zarzut, a mianowicie to, że powinno być "ChildrenS", a nie "Children", także przydałoby się to zmienić. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

17
Dorzucić ze dwa "satan" do tego motta i mamy niezłą piosnkę metalową.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

18
jestem pod wrażeniem, naprawdę.

ciekawe czy po takim przedstawieniu ktoś się jeszcze zarejestruje;)

a tak na serio to ładnie wygląda jako podpis przy logo, trochę małe literki ale nie jest źle.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

19
o lol! xD To ja myślałem, że z tym logo to tylko jakiś żart, a tutaj patrze ja się i LotW (Lord of the Weryfikators) się pojawił xD
Obrazek

Wolnym jest się tylko wtedy, gdy nic nie ma się do stracenia...

20
Kolejna osóbka świecąca inteligencją niczym słońce to....Nadia

Usunąłem wszystkie jej posty poza jednym, gdyż jest tak zabawny i żałosny, że musiałem go sobie zostawić.

Tutaj cytat:
MnIeSiEpOdObAiJeStFaJnEtYlKoTrOcHeDzIwNeAzReSzTaCoSiEjEjCzEpIaCiEtOJeStSuPeR

%%%$$Smile*Smile$$%%%
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

21
Obstawiam, że to KasiaSrok, albo jakaś jej znajoma... należy się chyba tej pani, tfu, dziewczynce banik?
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

22
Popieram Patrena, Boze skad sie biora takie "pojeby" ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

25
Manta pisze:
Nadia ma maila: [email protected]

Te dzieci sa strasznie glupie.

NIE! To mnie rozbroiło bardziej niż cokolwiek na tym i każdym innym forum! Czy ona sama tego maila napisała w profilu, czy to jakaś sztuczka admińska na poznanie maila innego usera ? W końcu to NIEMOżLIWE , żeby być Aż tak głupim, żeby samemu go podawać na multikoncie! xD :wink:
Obrazek

Wolnym jest się tylko wtedy, gdy nic nie ma się do stracenia...

26
Pierwszy okres? Nie sadze, wydaje mi się bardziej ze pierwszy rok szkoly :( Biedaczka nie moze sie odnalezc wsrod innych 7 latkow :(
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

29
OMG, głupota ludzka nie zna granic, pamiętajmy o tym :D

ciekawe ile wcieleń Kasi jeszcze nas czeka...
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

31
Biedne dziecko, czym ją karmili, mlekiem od czarnobylskich krów? Aż brak mi słów (oo, i nawet się zrymowało! :D)

Ta walka z nią chyba nie ma sensu, skoro toto ciągle wraca. Może wypadałoby zadzwonić do Zodiac Killera? Na pewno mu sie potwornie nudzi. Co prawda on nie jest hitmanem, ale może się rozmyśli, jak zobaczy nasze oczka a'la Kot w butach. ;)
Z powarzaniem, łynki i Móza.

[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]

לא תקחו אותי - אני חופשי
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”